Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült,hogy a férjem prostik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült,hogy a férjem prostikhoz járt,kb 1,5 évig.Állítólag nem kért sosem "teljes"szolgáltatást.Csinos vagyok,a szexben nagyobb igényeim nekem voltak,kitört rajta a kapuzárási pánik.Megbocsájtanatok?Összetörtem.22 év után,pedig olyan boldog voltam.

Figyelt kérdés

2023. jún. 1. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
33%

Basszus ennyire sokan vagytok frigid-impotens nők !

Egyébként tudna valaki ajánlani egy könyvet, ami arról szól, hogy mit és hogyan csináljon a nő az ágyba, hogy neki és a férjének is jó legyen a szex !?

Arról, hogy a férfinak milyennek kell lennie, hogyan kell viselkednie, arról rengeteg írás van a neten és sok könyv is erről szól, na de , hogy mit kellene megtennie egy nőnek arról szinte sehol senki semmit nem ír!

2023. jún. 2. 23:58
 42/87 anonim ***** válasza:
29%

41!

Ez igen!

Ez ott van.

Meg is tapsoltam!

Multkor neztem somorjai martina beszelgeteset puzserral...

Szanalom az a no. Szerinte, ha egy ferfi nem tud 20 percen keresztul folyamatosan gyomoszolni egy not, akkor:

-ez szanalmas,

-forduljon orvoshoz

-de legfokepp SZEGYELJE magat!

2023. jún. 3. 00:45
 43/87 anonim ***** válasza:
17%

Jujjj a nőket nem ér felelősségre vonni, mert az már erőszak! Egy nőnek elég csak megszületni, a létező összes jog alapszinten jár nekik, elvárás hogy minden és mindenki nekik legyen alárendelve.

Ohhh én vagyok a nő tessék mindent megadni nekem, viszont csak én kritizálhatok mindent, mindenről én döntök és én minősítek.

A szexben mit kell teljesítenie egy nőnek? Semmit,neki csak elvárásai lehetnek.

2023. jún. 3. 15:44
 44/87 anonim ***** válasza:
79%

40

De akkor minek házasodtál vele össze?

2023. jún. 4. 01:09
 45/87 anonim ***** válasza:
59%

40es: sajnos én is így vagyok.

A kapcsolatunk (és házasságunk) elején változatos volt a szex (több féle pozíció, lenyelés, anál..), ebből 20 év alatt annyi lett, hogy misszionárius pózban mehet hetente 1x, meg heti egy orál.

Oké, klimax, megértem.

De férfiként nem könnyű.

Nyilván az ember ilyenkor könnyebben elcsábulna.

2023. jún. 4. 07:37
 46/87 anonim ***** válasza:
54%
44. Akkor egy nő miért él bántalmazó kapcsolatban? Vagy miért élnek együtt egy trógerrel? Vagy mi a vonzó egy nárcisztikus pasiban?
2023. jún. 4. 08:19
 47/87 A kérdező kommentje:
Feltette nekem a kérdést a férjem,hogy kitől örököltem, hogy mindig kívánom a szexet?Nem csak misszionárius pózban és számomra kettőnk kapcsolatában nem voltak tabuk/Ennek ellenére mégis eljart"lányokhoz".Ilyenkor mi a helyzet,mire vagyhatott amit tőlem nem kapott meg?Saját bevallasa szerint nem volt hiánya semmiben.Nem vagyok frigid sem elutasító./Nem vagyok elhízott stb,masok szerint is nagyon csinos ,szexis vagyok/Úraim akkor mi volt a baj?
2023. jún. 4. 17:09
 48/87 anonim ***** válasza:
53%
Sajnos erre nem tudok válaszolni, én kizárólag csak frigid nőkkel voltam együtt, ezért a feleségem is ilyen. Gőzöm nincs miért járt el prostihoz! Mert még ha én mentem volna el, de én meg ahhoz nyúl vagyok... :)
2023. jún. 4. 17:17
 49/87 A kérdező kommentje:
Két okot tudnék gondolni:nincs 130-as mellbőségem,de ez 22 évvel ezelőtt is így volt,azonkí vül nem vagyok már huszonéves,igaz ő sem.Most legyek hálás ,hogy eddig rózsaszín ködben lebegtem!?Keressek én is valakit bosszúból?Nem tudom ez megnyugtatna-e,de talán helyre tenné az önbecsülésemet,mit gondoltok?
2023. jún. 4. 19:45
 50/87 anonim ***** válasza:
18%

Ne keress senkit.

Bocsáss meg neki!

Hiszen félig már úgyis megtetted. :)

És ne hallgass az itteni frusztrált aggszűzekre!

A 22 után még 2x22 boldog évet!

2023. jún. 4. 20:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!