Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült,hogy a férjem prostikhoz járt,kb 1,5 évig.Állítólag nem kért sosem "teljes"szolgáltatást.Csinos vagyok,a szexben nagyobb igényeim nekem voltak,kitört rajta a kapuzárási pánik.Megbocsájtanatok?Összetörtem.22 év után,pedig olyan boldog voltam.
57:
"Egy régóta jól működő kapcsolatban nem tuszkolom a farkamat a feleségemen kívül másba"
Ő se tuszkolta másba, lesz.opták.
Ilyet szokás erotikus masszázs után is.
63. Általában két nagy csoport létezik a nőknél, és egy pici :
- a szolgalélek, biztos senkinek nem kellek ezért megalázhatnak, kihasználhatnak, akkor is a toprongy pasim mellet maradok
- a Galaxis közepe, a magát a legtökéletesebbnek gondoló, akinek alanyi jogon jár minden jó.
- és a pici, akinek nagyjából helyén van az értékrendje.
Az a baj, hogy a két fő csoport teljesen alkalmatlan normális kapcsolatra, házasságra.
A feminista csoport már is sértve érzi magát!
Ó én nagy bűnöm hogy nem írtam oda hogy a férfiakra is ez jellemző! Így már elég pc? Ja, boccs így se, mert hát a világ urainak kikiáltott nőkre így is csúnyát mondtam. Sebaj, hála istennek már 11 éve házas vagyok, konzervatív gondolkodással, ez a mostani nyugati agyhalál meg majd beérik 10-20 év múlva, de akkor ne legyen sírás! Se nőknek, se férfiaknak. Ti ezt élvezitek, nektek kellett a hatalom.
Egyébként meg nem lesz nektek se hatalom, se tisztelet, ez az egész ami ma megy egy nagy műbalhé! Arról szól hogy ne legyenek családok, a nőket szépen a férfiak ellen hergelik, a gyerekeket megtévesztik a nemekkel kapcsolatban, hogy még csak egy pici stabil pontjuk se legyen. Egy tökéletesen önellátásra, önálló és kritikus gondolkodásra képtelen fehér generációt nevelnek ki, a végső cél egy picit még ködös, de valószínűleg lecserélik európát, gazdaságilag, társadalmilag kivégzik. Amerika is megkapja ugyanezt. Szóval hajrá nők, ti vagytok a világ közepe, de majd a muszlimoknál is csak ilyen tökösen álljatok ki a jogaitokért.
Meg ne akarjatok férjet meg családot, mert ez a két dolog a női nem megalázása! :D Majd a muszlim családokban lesz 4-5-6-7-8 gyerek, addig ti meg utazgassatok, szórakozzatok, mert hát ez a kényelmes, meg ez visz a legtávolabb a rettegett dologtól, hogy a fehér ember gyereket vállaljon. Konteó? H*lének kell lenni ahhoz hogy ezt ne vegye észre valaki, de az elbutítás gőzerővel folyik. Biológiai nő meg férfi... agyrém. Nem bináris nem. Te jóságos ég, ebből akkora koppanás lesz... sebaj, hajrá, hajrá!
66
Mucuka, arról van szó, hogy kihullik a férgese, azok, akik a feleségüket házi cselédnek, kevesebbet érőnek tartják, vagy azt hiszik, hogy nekik bármi többlet joguk van bármire is.
67. Már megint te. Drágám! Nem veszed észre hogy ez a démon csak a fejetekben él? Pont ti éltetitek, mivel mentálisan gyengék vagytok, maga a rendszer használja ki a nőket. Nyugi, az erős és értelmes nők, akik rendben vannak érzelmileg, azok magasról tesznek erre az állandó férfigyalázásra, ők nem tudják milyen házicselédnek lenni, őket nem csalják rommá, valahogy kerek az életük. Velük jóban vannak a férfiak, és a trógerek is elkerülik őket. Vagytok ti, akik állandóan rettegtek, nektek szinte az összes férfi féreg, az összes férfi egy hazug állat, állandóan azt vizionáljátok hogy titeket megaláznak, rabszolgasorsba taszítanak. Ilyen gondolatok mellett ti teremtitek ezt a világot, ami nem általános, hanem mindenkinél egyedi! Ezt onnan tudom, hogy sem a családunkban, sem a baráti körömben, sem a munkahelyemen nem ismerek erőszakos "féreg" férfit. Nem állítom hogy nincs ilyen, de arányaiban elenyésző. Attól hogy te vagyis ti erőszakos módon általánosítotok, attól a valóságot nem fogja megváltoztatni. Tudod, a populizmus, általánosítás mindig rosszul sül el, sőt ezek a gondolatok mindig felsőbb szintekről indulnak, felső szintekről történő támogatással. Majd akkor támogatom a feminizmust, lmbtq-t, vagy bármilyen szellemiséget, ha az nem erőszakos és kirekesztő, nem a megosztást szolgálja. Sajnos ezek az eszmék sem különbek, és nem szolgálnak mást mint a már süllyesztőbe került régi eszmék. A baj az, hogy azok is rengeteg áldozatot szedtek. Mondjuk mert ez is volt a cél velük.
Feminizmus? Ugyan már, miért nincs helyette olyan, ami a családokat, a családban uralkodó jó rezgéseket, a férfi-nő kapcsolatát támogatja? Miért mindig az erőszakra, a negatív jelzőkre koncentrálnak? Mert a jó érzések összekötnek, a feminista eszmék meg széthúznak. Le lehet pontozni nyugodtan, ezeket a témákat meg szoktam beszélni a környezetemben élő házas vagy kapcsolatban élő nőkkel, akik teljesen egyetértenek velem. A világ nem sötét és gyűlölködő, de vannak akik így akarják látni. Hát ki milyen világot teremt magának, abban gyönyörködhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!