Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült,hogy a férjem prostik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült,hogy a férjem prostikhoz járt,kb 1,5 évig.Állítólag nem kért sosem "teljes"szolgáltatást.Csinos vagyok,a szexben nagyobb igényeim nekem voltak,kitört rajta a kapuzárási pánik.Megbocsájtanatok?Összetörtem.22 év után,pedig olyan boldog voltam.

Figyelt kérdés

2023. jún. 1. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
56%
17ey, nagyon undorito modom nyilatkozol a prostikrol, mintha targyak lennenek. Kepzeld, a bio szexrobotot össze is lehet törni direkt es kidobni a kukaba, egy prostit nem, mert ember. De elhiheted hogy ezek a lanyok se ezt valasztanak, ha volna jobb ut a penzhez. Par prosti helyzete meg egyenesen kilatastalan. Es te igy beszélsz roluk, emberekrol. Undorito vagy.
2023. jún. 2. 06:25
 22/87 anonim ***** válasza:
4%

21 #-es

Valamit nagyon félre értesz a mondandóm lényegéből !

Nem a prostit mint embert és nem a prosti munkájának emberségét minősítem!

Hanem igen, pontosan én is azt mondom, hogy a prostik munkája egy kemény és sokszor megalázó MUNKA !

Pont itt van a lényeg, hogy a prostihoz járás azért nem megcsalás,mert nincsenek kölcsönös érzelmek, szerelmek,stb. hanem pénzér vett szolgáltatásnyújtás van és kész!

Egy férfitól azért elválni mert pénzért vett magának egy szolgáltatást, hát bizony nagy marhaságot tesz aki 22 évnyi házasság után ez miatt , válni akar !

2023. jún. 2. 07:25
 23/87 anonim ***** válasza:
3%

Nőgyógyász éveken keresztül, rendszeres időközönként, fogdosta és bele is nyúlt azaz meg ujjazta a feleségek pináját és!

Ez megcsalásnak is számíthat, mert ki tudja , hogy milyen érzelmeket váltott ki a nőkből és a nőgyógyászból a nemi szervek érintése,simogatása, fogdosása,stb.

Mammográfusról nem is beszélve, azok meg aztán rendesen meg markolásszák a nők a csajok melleit, hát az ha nem megcsalás akkor mi ?

Masszőrhöz járás, na az már több mint megcsalás, hiszen aki masszőrhöz jár az ott levetkőzik egy idegen előtt és át engedi magát neki, hogy az a masszőr élvezetet váltson ki belőle !

Ezek mind váló okok lennének szerintetek ?

Mert szerintem nem az , mint ahogyan a prostihozjárás sem váló ok !

2023. jún. 2. 07:57
 24/87 anonim ***** válasza:
38%

#6, jól esett még egyet belerúgni valakibe, aki már padlón van?

#17, gusztustalan vagy. Lehetnél akár a kérdező férje...

2023. jún. 2. 08:14
 25/87 anonim ***** válasza:
88%
Úristen, #22, #23, te nagyon beteg vagy🤮🤮🤮
2023. jún. 2. 08:16
 26/87 anonim ***** válasza:
29%

15. Ennek fussál már neki még egyszer! Velem az ég világon semmi gond nincs, igényes vagyok minden téren, minta férj és apa. Neki ez nem kell, neki a szexszel van baja, nem kell neki senki. Én ezt elfogadtam. Nem is akar tetszeni senkinek, a szex mint beszélgetés téma is undorító számára. Szóval hagyjuk már ezt az ostoba populista marhaságot, hogy a nők szexistennők, szeximádók, csak hát szegényeknek balf*sz a pasijuk vagy a férjük. Nem voltak problémáik a partnereimnek velem, figyelmes vagyok, egyáltalán nem önző.

Tanuld meg, amelyik nő szereti a szexet az csinálja, amelyik meg nem szereti az meg csak a kifogásokat keresi.

2023. jún. 2. 09:03
 27/87 anonim ***** válasza:
72%
En 3 eve vagyok egyutt a ferjemmel, es megmondom oszinten, az elejen nagyon sokszor szexeltunk. Heti 4-5x biztosan. Aztan ez fokozatosan csokkent, most ott tartunk, hogy jo ha a heti 1 megvan. Nekem a fogamzasgatlo nagyon lenyomta a libidomat, nem szoktam kezdemenyezni, nem is kivanom. A ferjem ha rammozdul, azt elvezem, orgazmusom is van, de valahogy nem igenylem. Maszturbalni sem szoktam, es az sem fordult elo, hogy max ferfiakra indultam volna be. Viszont a szexrol meg folyamatosan almodok, noha valoban nem kivanom. Neha ilyen dolgok is lehetnek a hatterben.
2023. jún. 2. 09:40
 28/87 anonim ***** válasza:
4%
Ahhoz hogy egy nő szexeljen vagy szexre adja a fejét, a csillagos eget is le kell hozni, de legtöbbször az is kevés. Nők meg a szex? Ne viccelj már!
2023. jún. 2. 11:11
 29/87 anonim ***** válasza:
21%

Húh, mennyi lánglelkű amazon van itt.. Kidobni rögtön.. egy 20 éve működő kapcsolatot..

Gyerekek, lakás,közös élet menjen a kukába..

Kérdező: ne hallgass rájuk!

Ülj le a férjeddel megbeszélni, hogy miért volt erre igénye.

2023. jún. 2. 12:02
 30/87 anonim ***** válasza:
25%

29. Nem tudtad? A gyk-s nők mind top modellek, szexmániások, mindent de mindent megtesznek a pasijukért, férjükért. Konyhatündérek, 5 diploma, szóval én megértem ezek után a felháborodásukat. Az csak konteó hogy a 10-ból 8 férfinek katasztrófális a szexuális élete a házasságában. Ha meg mégis elhiszik, ott mindig kizárólag a férfi a hibás. Gondolj már bele, minden férjnek olyan felesége van akik elkényeztetik, baromi szexik, állandóan a szexen jár az eszük, bevállalósak, sürögnek-forognak. Ezeknek a szemét férfiaknak meg semmi sem jó! Olyan tragikus nem? A prosti piac is él és virul, holott a férfiakat már agyonnyomja a sok szex amiben teljesíteniük kell. Hát bammaeg, ma is már 8 nő akaszkodott rám hogy dugjak velük, a feleségem is naponta 0-24-ben szexelni akar. El ne hidd már, a hónapon nem tudom mikor dugtunk utoljára. Persze melózni, a pénzt hazahordani, a háztartásban és minden egyéb teendőben viszont nagyon jól jövök neki!

Én prostizok, de nem is meri felhozni a témát, ugyanis tudja hogy ő a hunyó. Milyen fura, én beszélgetni is szoktam a lányokkal, ők mesélték el, hogy a fő kuncsaft körük a házas férfiak, csak hát ezt nem verik nagydobra.

Aki azt gondolja hogy a férjek el vannak kényeztetve otthon szexuálisan, az óriásit téved!

2023. jún. 2. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!