Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Benne lennétek abban, hogy a párotok részmunkaidőben dolgozik (20-30 óra), a házimunka nagyobb részét megcsinálja, de nektek kell többet belefizetni a közös dolgokba (albérlet, rezsi, kaja)?

Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 13:06
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Éz úgy gondolkodok, hogy mindenki belerakja azt ami van neki, és kiveszi azt ami kell. Nem számolgatok hogy ki mennyit tesz bele. Persze ehhez kell egy elég erős bizalom is.
2022. dec. 16. 13:13
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Nálunk ez jelen pillanatban pont így működik. Nem számolgatunk költséget egyébként, mindenki belead annyit amennyit tud, mert én például arányaiban én eleve kevesebbet keresek 30 órában, mint ő 40-ben, szóval nem lenne fair hogy 50%-ot adjak bele, mikor azért neki az 50 meg nekem az 50 egész más összeg. Viszont igen, így a házimunka nagyobb része valóban rám marad, és ezzel így nincs is semmi baj.
2022. dec. 16. 13:22
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Ez azert f*szság, mert MINDKETTŐNKNEK 24 órából egy nap!

Én óvonéni vagyok, a férjem IT.s! Lehet tippelni, ki keres többet!

Pedig, mindketten 8 orát dolgozunk! Most akkor amiatt, hogy ő 4-5x többet keres nálam, nekem kéne a házimunka 80%át elvegezni, neki meg csak 20at????

2022. dec. 16. 13:27
 4/10 A kérdező kommentje:
#3 De itt az a helyzet, hogy a férfi dolgozik 8 órát, a nő meg max 6-ot, vagy akár kevesebbet.
2022. dec. 16. 13:30
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Nő vagyok, most táppénzt kapok, párom dolgozik, mindent megcsinálok itthon logikusan favágáson kivül.
2022. dec. 16. 13:38
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
#3: Szerintem itt inkább az időn van a hangsúly, nem a kereset összegén. Meg azon, hogy félig-meddig amolyan háztartásbeliségről lenne szó. Kevesebbet dolgozol, de cserébe "kiszolgálod őt", meg tipp-topp legyen a lakás.
2022. dec. 16. 13:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt a kérdést több részre bontanám.

1. Benne lennék-e abban, hogy részmunkaidőben dolgozzon?

Igen. Ha neki erre van szüksége, természetesen.

2. Hogy neki kelljen kötelező jelleggel a házimunka nagy részét megcsinálnia? Nem. Mi ezzel úgy vagyunk, hogy mindenki azt végzi el, ami neki a kevésbé macerás. Szerintem ez egész jól működik.

3. Hogy én viseljek nagyobb anyagi terhet? Tekintve, hogy én keresek többet, én ezt alapvetőnek gondolom.

2022. dec. 16. 13:52
 8/10 anonim ***** válasza:
31%
Nem. Nincs igényem házimunka csinálásra, de arra igen, hogy ne egyedül vigyem a hátamon az anyagiak nagy részét. Nincs szükségem arra, hogy valaki munkának hívja azt a nyamvadt heti 5 óra teendőt, amit magam is megcsinálok, megcsináltam nélküle és meg is fogok csinálni a későbbiekben. Nem kell az alibi alku
2022. dec. 16. 14:00
 9/10 anonim ***** válasza:
94%
Eleve együttélésnél csak közös kasszában tudnék gondolkodni.
2022. dec. 16. 14:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Együtt élés esetén nem érdekelne egy életen át sem, s az sem, ha a közösön kívül, több menne el Rá, ami biztosan úgy lenne, hisz nő.
2022. dec. 16. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!