Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Benne lennétek abban, hogy a párotok részmunkaidőben dolgozik (20-30 óra), a házimunka nagyobb részét megcsinálja, de nektek kell többet belefizetni a közös dolgokba (albérlet, rezsi, kaja)?
Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 13:06
1/10 anonim válasza:
Éz úgy gondolkodok, hogy mindenki belerakja azt ami van neki, és kiveszi azt ami kell. Nem számolgatok hogy ki mennyit tesz bele. Persze ehhez kell egy elég erős bizalom is.
2/10 anonim válasza:
Nálunk ez jelen pillanatban pont így működik. Nem számolgatunk költséget egyébként, mindenki belead annyit amennyit tud, mert én például arányaiban én eleve kevesebbet keresek 30 órában, mint ő 40-ben, szóval nem lenne fair hogy 50%-ot adjak bele, mikor azért neki az 50 meg nekem az 50 egész más összeg. Viszont igen, így a házimunka nagyobb része valóban rám marad, és ezzel így nincs is semmi baj.
3/10 anonim válasza:
Ez azert f*szság, mert MINDKETTŐNKNEK 24 órából egy nap!
Én óvonéni vagyok, a férjem IT.s! Lehet tippelni, ki keres többet!
Pedig, mindketten 8 orát dolgozunk! Most akkor amiatt, hogy ő 4-5x többet keres nálam, nekem kéne a házimunka 80%át elvegezni, neki meg csak 20at????
4/10 A kérdező kommentje:
#3 De itt az a helyzet, hogy a férfi dolgozik 8 órát, a nő meg max 6-ot, vagy akár kevesebbet.
2022. dec. 16. 13:30
5/10 anonim válasza:
Nő vagyok, most táppénzt kapok, párom dolgozik, mindent megcsinálok itthon logikusan favágáson kivül.
6/10 anonim válasza:
#3: Szerintem itt inkább az időn van a hangsúly, nem a kereset összegén. Meg azon, hogy félig-meddig amolyan háztartásbeliségről lenne szó. Kevesebbet dolgozol, de cserébe "kiszolgálod őt", meg tipp-topp legyen a lakás.
7/10 anonim válasza:
Én ezt a kérdést több részre bontanám.
1. Benne lennék-e abban, hogy részmunkaidőben dolgozzon?
Igen. Ha neki erre van szüksége, természetesen.
2. Hogy neki kelljen kötelező jelleggel a házimunka nagy részét megcsinálnia? Nem. Mi ezzel úgy vagyunk, hogy mindenki azt végzi el, ami neki a kevésbé macerás. Szerintem ez egész jól működik.
3. Hogy én viseljek nagyobb anyagi terhet? Tekintve, hogy én keresek többet, én ezt alapvetőnek gondolom.
8/10 anonim válasza:
Nem. Nincs igényem házimunka csinálásra, de arra igen, hogy ne egyedül vigyem a hátamon az anyagiak nagy részét. Nincs szükségem arra, hogy valaki munkának hívja azt a nyamvadt heti 5 óra teendőt, amit magam is megcsinálok, megcsináltam nélküle és meg is fogok csinálni a későbbiekben. Nem kell az alibi alku
9/10 anonim válasza:
Eleve együttélésnél csak közös kasszában tudnék gondolkodni.
10/10 anonim válasza:
Együtt élés esetén nem érdekelne egy életen át sem, s az sem, ha a közösön kívül, több menne el Rá, ami biztosan úgy lenne, hisz nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!