Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült,hogy a férjem prostik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült,hogy a férjem prostikhoz járt,kb 1,5 évig.Állítólag nem kért sosem "teljes"szolgáltatást.Csinos vagyok,a szexben nagyobb igényeim nekem voltak,kitört rajta a kapuzárási pánik.Megbocsájtanatok?Összetörtem.22 év után,pedig olyan boldog voltam.

Figyelt kérdés

2023. jún. 1. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
Keress egy fiatal szeretőt :)
2023. szept. 13. 19:18
 72/87 anonim válasza:
Igen, tudok könyvet ajánlani. Somorjai Martina: 35+27 peniszizgato trükk
2023. nov. 12. 15:57
 73/87 anonim ***** válasza:
Mi lett végül kérdező?
2023. nov. 12. 18:29
 74/87 anonim ***** válasza:
Én most tervezem hogy prostihoz menjek, mert már nem bírom tovább ezt a szexmentes, állandóan csak a kifogásokat gyártó nőt. 22 év házasság nálunk is. 20 év baromi sz*r szex, 10 év szexmentesség. Innen gratulálok az összes ilyen feleségnek, remélem ezt a következő 5 életükbe visszakapják majd úgy, hogy férfinek születnek magas libidóval, és az összes nő elutasítja majd őket.
2023. nov. 12. 21:11
 75/87 anonim ***** válasza:
62%
74-es, mert szerinted passzióból csinálják? "20 év baromi sz*r szex" a feleségednek sem lehetett jobb. Én meg remélem, a következő életedben nőnek születsz, átlagos libidóval, és megtapasztalod a másik oldalról is. ;)
2023. nov. 13. 16:06
 76/87 anonim ***** válasza:
75. Áll az üzlet! A probléma csak ott van, hogy a fap*nák ne akarjanak már kapcsolatot. Közöljék az elején hogy undorodnak a szextől, és nem teszik tönkre a normális férfiakat. Itt az a baj hogy ezek a nők sosem kívánták a dolgot, és nem az a baj hogy a partnerük a gyenge. Én pl. bármit megtennék, maximálisan odafigyelek mindenre, de mégsem kellek. Mit tehetek még a cél érdekében? A feleségemnek az összes ismerőse azt mondja főnyeremény férjed van, de ez is kevés a szexhez. Szóval mit tehetek még? Igyak lúgot?
2023. nov. 13. 17:14
 77/87 anonim ***** válasza:

76# És egyáltalán nem érdekli a szex a nejedet? Nem is önkielégít, semmi sem mozgatja meg? Ez esetben volt már alapos kivizsgáláson?

Azzal egyetértek, hogy ha valaki aszexuális, akkor ha társat akar, hasonszőrűt keressen.

2023. nov. 14. 10:52
 78/87 anonim ***** válasza:

77. Semmi az ég világon, anyaként ő már fél kilenckor az ágyban van! Természetesen a 11 éves gyerekünkkel. Nulla libidó, ha szóvá teszem hogy ez így nem oké, úgy érzem mintha csak a kollégámmal élnék egy fedél alatt akkor nekem támad, hogy miért nem szervezek kirándulásokat, üdüléseket. Hagyjuk már, ez régi ócska trükk. Halálra dolgozom magam hogy nekik mindenük meglegyen, erre azt mondta hogy minden férfi ilyen, szóval ezzel nem csináltam semmit plusszt. Nem dohányzom, nem iszok, nem drogozok. Szerinte minden férfi ilyen. Főzök, mosok, bevásárlok, takarítok, kommunikálok, a gyerekkel foglalkozok. Szerinte minden férfi ilyen.

Adok magamra, igényesen öltözködöm, tanult ember vagyok. Szerinte minden férfi ilyen.

Én meg mondom neki hogy egy házasságban helye van a testiségnek is, szerinte meg ezt ki kell érdemelni, ezért meg kell dolgozni.

Csak mondom: nem ér hozzám, nem hív fel, nem ad semmiféle női jeleket felém, nincs egy kedves szava. Ha közeledek, mit képzelek én magamról, a szex az a nők ajándéka a férfiak felé, ha mondjuk hosszú heteken keresztül jól vagy túl teljesítette magát a család menedzselésében. Ha volt szex(vagyis széttette a lábát hogy van 10 percem, minden felizgulás és ráhangolódás nélkül reszelhetek rajta), utána garantáltan egy hónapig nem lesz, mert a következőé is keményen meg kell dolgozni! Sem neki, sem nekem nincs orgazmus, szóval ilyen nálunk a "szex".

Mit is kell teljesíteni? Mindig kedvesnek, előzékenynek kell lenni. Mindig jó témákat kell felhoznom, a munkahelyemről, a saját érzéseimről nem beszélhetek, mert már megkaptam hogy ő ezekkel nem tud mit kezdeni, és ez csak a gyenge férfiak siránkozása. Ha esetleg mégis ilyen témát hoznék fel, akkor a visszaszámlálás kezdődik előről. Főzzek, takarítsak, tanuljak a gyerekkel. Persze ez természetes, de ő ezeket írja, és ha valamit nem talál elég jónak, stornózza az addigi teljesítményemet.

A szex neki csak kötelező rossz, azt állítja hogy minden nőnek az, csak van aki behódol a férfiaknak, na ők a gyenge jellemtelen nők. Ő kemény, nála azért a 10 perc sötétben töltött borzalomért kő keményen meg kell dolgozni, mert így egálban lesz a mérleg.

2023. nov. 14. 12:13
 79/87 anonim ***** válasza:
100%

78# Húha, hát ez nagyon durva, nőként mondom, hogy a feleséged nem normális. Már ott elgurult a gyógyszer, hogy együtt alszik a 11 éves gyerekkel.

Ezek után én azon csodálkozom, hogy jöttetek össze, hogy lett ebből házasság, és hogy tart ez a "kapcsolat" 11+ éve...

És leszögezném, hogy ez egyáltalán nem egy általános női viselkedés, amit levág, legalábbis egy szerelemre alapozott házasságban nem az.

2023. nov. 17. 13:09
 80/87 anonim ***** válasza:

11 éves gyerekkel együtt alszik az anyja??? WTF!!! Beteg az a nő!

Gondolom a szexet is kerüli.

2023. nov. 17. 16:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!