Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült,hogy a férjem prostik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült,hogy a férjem prostikhoz járt,kb 1,5 évig.Állítólag nem kért sosem "teljes"szolgáltatást.Csinos vagyok,a szexben nagyobb igényeim nekem voltak,kitört rajta a kapuzárási pánik.Megbocsájtanatok?Összetörtem.22 év után,pedig olyan boldog voltam.

Figyelt kérdés

2023. jún. 1. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 anonim ***** válasza:
67%
🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮
2023. jún. 1. 21:28
 12/87 anonim ***** válasza:
63%
Ugy baxnám ki mit macskát sza.ni....
2023. jún. 1. 21:34
 13/87 anonim ***** válasza:
81%

Oh szegenyke, most simogatni kéne a buksiját? Ez undoritó! Ennél még az is jobb lenne ha felszedett volna valakit... De évekig qrvázott!

22 év után egy botlast lehet megbocsajtanek, ennyi ev utan mar tul sok minden köt össze. De ez nem egy botlás volt, hanem másfél év (ha nem több), raadasul fizetett érte! Ki tudja hánnyal volt, miket csinált!

Ugy vágnám ki, laba nem erné a földet! Még lehet utána is hánynék egyet!

2023. jún. 1. 21:52
 14/87 anonim ***** válasza:
27%
Én már vagy 10 éve járok heti rendszerességgel prostihoz, pedig házas vagyok. Én azért, mert a feleségem szerint a szex csak püp a hátán, a nők megalázásának manifesztációja és a világ leggusztustalanabb dolga. Jól van mondom, neked. Akkor te nem szexelsz, és ugrik a kasszából hvi 200EFt. Ez a szexmegvonás ára! :)
2023. jún. 1. 22:38
 15/87 anonim ***** válasza:
72%

14

Ha a nejed megalázásnak érzi veled a szexet, akkor ott veled van a baj.

2023. jún. 1. 22:42
 16/87 anonim ***** válasza:
82%
Nem bocsájtanék meg neki.
2023. jún. 1. 22:47
 17/87 anonim ***** válasza:
27%

Tisztázzunk valamit.

Prosti az nem titkos szerető !

Prosti az nem szerelmi viszony !

Prosti az nem érzelmi viszony !

A Prosti az egy pénzért vett szolgáltatás, mint bármelyik másik szolgáltatás, de , hogy érthetőbb legyen a mondandóm, a prosti olyan pénzért vett szolgáltatás vásárlás, mint a pl. a masszőri szolgáltatás!

Szóval, a prostihoz járás az nem megcsalás!

A prosti és annak pénzért vett szolgáltatásai, azok tulajdonképpen a férfiak részére meg vásárolható "Biomaszturbátor"!

Nem műanyagból készült szexbaba, hanem Bioszexbaba!

Egy pénzért vett és igénybe vett szolgáltatást megcsalásnak tekinteni több mint butaság !

Mind ezért 22 év után elválni, az több mint Őrültség !!!

Most őszintén kérdezem a kérdést feltevőtől, de nem kell nyilvános választ adni a kérdésemre, elég ha csak saját magának megválaszolja.

Otthon hány darab pénzért vett vibrátorod van?

Hányszor verted ki a puncidat a 22 év alatt a vibrátorral?

Na és szerinted, téged most el kellene hagyni, el kellene tőled válni, mert te a pénzért vásárolt vibrátoroddal, a 22 év alatt, többször is kiverted/elélveztetted a Puncidat a férjed tudta nélkül ?!?

Mit szóltál volna hozzá ha a férjed egy idő után rájön vagy megtudta volna azt , hogy te a tudta nélkül műfarokkal többször is kiverted a puncidat és ő most ez miatt akarna tőled elválni, mondván megcsaltad !?

Ugye , hogy értetlenkednél és nem tudnád értelmesen megválaszolni azt , hogy miért tetted, miért maszturbáltál műfarokkal/ segédeszközzel.

Nem lenne értelmes válaszod arra, hogy miért "csaltad meg" férjedet egy műfarokkal/segédeszközzel.

"Bocsás" nézd el saját magadnak és "Bocsás"nézd el a férjednek is !

Ne váljatok el, hanem szeressétek egymást , szeretkezzetek, szexeljetek és élvezzétek együtt közösen az élet szépségeit!

2023. jún. 1. 23:14
 18/87 anonim ***** válasza:
4%

14 # -es

Nagyon helyesen csinálod !

Meghagyod a feleségednek azt az élvezetet amit ő választott saját magának, te pedig cserébe, saját pénzedért megveszed magadnak azt az élvezetet amit te választottál saját magadnak.

Apszolutte egál !

2023. jún. 1. 23:21
 19/87 anonim ***** válasza:
81%
Biztos hogy repülne. Tökmindegy, hogy prosti vagy szerető, ez megcsalás. Jaj mert hogy ő nem tudta elfogadni a korát. Mindjárt megsajnálom. Hát babám, ez az élet. És akkor egy nő mit szóljon, akinek még a hormonális változásokkal is meg kell küzdenie ebben a korban? Számomra ez a kapuzárás dolog csak olcsó kifogás.
2023. jún. 1. 23:45
 20/87 anonim ***** válasza:
14%

Én nem. Hogy lehet valaki olyan balfek hogy kiderül ?

Ilyen szerencsétlen kinek kell ?

2023. jún. 2. 05:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!