Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet erre reagálni? Meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MárciusLady kérdése:

Mit lehet erre reagálni? Meg lehet ezt bocsátani?

Figyelt kérdés

A tegnapi nap rá bukkantam a férjem telefonjába,hogy regisztrált egy társkereső oldalra (akitől várandós vagyok és van egy gyerekünk is).

Mindenféle hülyeség mentsége volt rá.

2023. máj. 22. 13:13
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
77%
Ja, szóval az a normális férfi, akit akárhogy ócsárolhatnak? Ez olyan, mint a "jó asszony mindig megbocsát" degenerált lelki terrorja?
2023. máj. 23. 13:41
 42/46 anonim ***** válasza:
32%
Egy jó asszony (még a bukott diáknak is) mindent megbocsájt :) Mekkora sláger volt anno :)
2023. máj. 23. 13:47
 43/46 anonim ***** válasza:
32%

Amig neki címzed az üzeneteidet(sexrexlexneksz) és csak privátban válaszolgattok egymásnak addig nem fogják kitiltani.

hagyd rá és ne foglalkozz veled, ha meg pang a szád akkor menj át hozzá és szerintem ha lecsapolod/lecsapod vége lesz a kis történeteteknek.

Nem értem, hogy minek másolod be a neked írt üzeneteket...ha a közösben nem publikus, hogy ki kicsoda?

Ezzel önmagadon kívül mást nem S7opatsz.

2023. máj. 23. 13:49
 44/46 anonim ***** válasza:
72%
Az uzenetek opcioknal nincs lehetoseg,hogy jelented a felhasznalot. Itt viszont van. (max tiltás) Tobbet nem masolom be, mar jelentettem 2x. Remelem jol megkapja amit erdemel.
2023. máj. 23. 13:51
 45/46 anonim ***** válasza:
26%

41-es: te kezdted azzal, hogy nem kell neked a rinya holott nem rólad volt szó és nem a kérdéshez szóltál hozzá, hanem belekötöttél egy hozzászólóba.

Ehhez képest meg feszt rinyázol.

Egy normális ffi nem veszi magára, ha valami nem róla szól, de ezek szerint ez csak rólad szólt.

Viszont senkit sem érdekelsz, szép napot! :)

2023. máj. 23. 13:53
 46/46 anonim ***** válasza:
0%
#45 De még mindig ott tartasz agyilag, hogy te majd jól megmondod, mi az igazi férfi, miközben évtizedek óta azon dolgozunk, hogy a nőkkel szemben ne gyártsunk ilyen káros megmondó szövegeket. Élő példája vagy annak, hogy csak az elvárás, semmi rugalmasság, és a normális nőket is a te káros, antifeminista, soviniszta hozzáállásod károsítja.
2023. máj. 23. 16:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!