Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet erre reagálni? Meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MárciusLady kérdése:

Mit lehet erre reagálni? Meg lehet ezt bocsátani?

Figyelt kérdés

A tegnapi nap rá bukkantam a férjem telefonjába,hogy regisztrált egy társkereső oldalra (akitől várandós vagyok és van egy gyerekünk is).

Mindenféle hülyeség mentsége volt rá.

2023. máj. 22. 13:13
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
93%

10:-es két gyerekkel azért ez nem meglepő..

Ha csak maga lenne, akkor simán otthagyhatná a gcibe, aztán társkerizzen mindenki, de így nagyon ki van szolgáltatva, sajnos! :(

2023. máj. 22. 14:53
 12/46 anonim ***** válasza:
94%
Lehetne rosszabb is, ha hazavisz valami nemibajt, egyszercsak eltűnik az új szerelmével, a közös értékeitekkel és megtakarításaitokkal, coming outol, hogy a férfiakhoz vonzódik, stb.
2023. máj. 22. 15:08
 13/46 anonim ***** válasza:
21%
Lehet dobalozni,hogy jajj de szemet stb. DE! Nem lehet tudni,hogy regebbrol maradt ott, vagy sem. Ismerkedni amugy is lehet csak dugni nem. Nem kell tulgondolni! Nekem is volt fent. És? ¯\_(ツ)_/¯ Szerintem ebbe nincs semmi. Ha kesobb elhanyagol,kimaradozik,gyanus kornyezetet teremt maganak, akkor majd raersz ezen gondolkozni! Dobalozhattok itt a sok pirossal meg leszavazhattok, nem erdekel. Ne idegesitsétek folosleges talalgatasokkal a kerdezot akinek a terhessegbol adodoan a hormon szintjei total "rendbe" vannak.
2023. máj. 22. 15:10
 14/46 anonim ***** válasza:
10%

Nagyon nehéz tanácsot adni neked.

Mert fogalmunk sincs, hogy mennyire vagy érzékeny hányadik ilyen eset ez a mostani, csalt -e már meg korábban online vagy offlene ismerőssel.

Van- e a férjeden kívül más támogató háttered.

Miért csájáik a neten a férjed;

- mert élvezi a vadászatot vagy mert dugni akar csak úgy egyet egy ismeretlen lánnyal vagy mert megunt téged és más nővel szeretne élni.

Szerintem mielőtt nagyon kiábrándulnál a jelen helyzettől jó lenne tisztázni, hogy mit keres a férjed és mit szeretnél te tőle és mik egymástól az elvárásaitok és ezt le kell szögezni:

higgadt beszélgetés keretein belül, úgyhogy senki ne sérüljön.

Nagyon nehéz lehet nőként ezt elfogadni, de egy férfi nem csak akkor szexel egy nővel ha szerelmes belé, hanem csak úgy, mert pld megtetszik neki a nő segge, lábai, szája, mellei, szaga, ... és ezzel semmi baj nincs. A férfi nem tudja magát kiélni maximum egy nagyon rövid időre.

Ahhoz, hogy egy férfit magad mellé tudj láncolni ahhoz olyan férfit kell találnod aki hisz és a monogámiában és gyakorolja is.

A férjed nem melletted változott meg hanem nem időben vetted észre, hogy neki ilyen a jelleme, szóval egy ember van akit hibáztathatsz az pedig csak is önmagad. Azzal viszont, hogy őt hibáztatod neked fog fájni nagyon mert tönkre vágod a családi életeteket: tiedét, gyerekeidét, férjedét hozzátoktartozoitokét,

Szóval, NAGYON NEHÉZ OKOSAT válaszolni neked.

Én a helyedben, hogy semmit sem tudok rólad, férjedről azt javasolnám, hogy beszélj a férjeddel, és mond el neki, hogy tegnap csak úgy belenéztem a telefonodba nem tudom, hogy direkt hagytad-e elől(férjed), hogy megnézzem(kérdező) avagy sem de bele néztem és láttam, hogy csetelsz itt - ott. Örülnék ha beavatnál, hogy hány nőt főzöl és hol tartotok? Megkérdezhetnéd még azt is tőle, hogy milyen jellegű kapcsoltot keres?

Szexet, párkapcsoltot, vagy csak simán a férfi flörtölgetést szereti és e-téren éli ki rejtett ösztönét?

Minden a kommunikáción múlik meg azon, hogy jól válasszon a férfi/nő partnert, hogy a későbbiekben ne legyen óriás csalódás a vége az egyik félnek sem és ne ezért menjen tönkre a családiéletetek.

Tisztázni kell a történteket; röviden, mindkettőtök részére érthető módon.

Ezek után viszont csak akkor lesz újra bizalmad a férjedben ha jól kérdezel és felelőségre tudod vonni a tetteiért, ha gyenge kézű vagy, vagy simolékony akkor bele se fogj, úgy kell bánnod a férjeddel mintha egy idegen lenne, de mégis teljes tisztelettel kell vele beszélned és megértened a mondandoit, hisz mint korábban írtam, Ő NEM MELLETTED VÁLTOZOTT MEG, hanem rosszul mérted fel a benne lévő belsőértékeket amiket feléd táplált.

Egy ember lehet akit hibáztathatsz az pedig csak is önmagad lehet.

Nagyon okosnak és élettapasztalattal kell ahhoz rendelkezned, hogy mások hibáit felismerd és abból tanulj, még a legokosabb emberek is csak a saját hibáikból tanulnak, hát még egy iylen ember aki a várandós feleségét megcsalja, úgy, hogy már szült neki egy gyereket. Nehéz téma, de nem megoldhatatlan.

Sok sikert, kelleni fog a jó kívánság.

Mindent írj le egy lapra(amire keresed a választ, MEGOLDÁST) aztán egy nyugodt pillanatotokban kérd meg, hogy üljön le veled és beszélgessetek egy kicsit és akkor kapd elő a papír és beszéld meg azt amit leírtál.

FONTOS!; hogy ne ráerőltesd az akaratod hanem egyeztessetek, hogy kinek mi lenne a jó rövid és hosszútávon, terhesség/ házasság ideje alatt.

kemény lesz, főleg elsőre! nem éri meg elválni, minden nehézség csak erősebbé teheti a kapcsolatotokat ha meglátjátok egymásban a kompromisszumra való hajlamosságot a tökéletlen ám tökéletességre fogékony problémamegoldói magatartásotokat.

Férfiként semmi nem tesz férfiasabbá mint az ha a nő akivel együtt vagyok az férfiként tekint rám és kommunikál velem és megérthetem azt, hogy a választott nőben mi zajlik és áttudja adni az érzéseit a férfinak és beavat az érzelmeibe és elmondja, hogy mit szeretne, hogy segíthetek neki.

2023. máj. 22. 15:10
 15/46 anonim ***** válasza:
14%
Lehet, azért használja, hogy lássa, nélküled milyen idióták között kéne jobbra-balra húzogatnia, és pont ez tartja egy olyan hárpia mellett, aki telefonokban turkál, aztán a gyakorin teregeti ki a szennyest idegeneknek. Sok sikert mindkettőtöknek.
2023. máj. 22. 15:17
 16/46 anonim ***** válasza:
88%
#14 Te meg jó sok hülyeséget összehordasz, aminek semmi értelme, és még rossz tanácsokkal is megspékeled. :D Próbáltad már azt, hogy összeírtál egy lapra mindent, leültél valakivel, és pontonként végighaladtál? Hogy fogadta az illető? Szerinted van olyan ember, aki erre jól reagál, hogy már előre pontonként le van írva, mit fognak a fejére olvasni? Legjobb módja egy hatalmas és értelmetlen veszekedés kirobbantásának.
2023. máj. 22. 15:19
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem kellett volna. Mármint regisztrálnia.

Ez nem egy könnyű eset...

2023. máj. 22. 15:38
 18/46 anonim ***** válasza:
100%
Meglehet, persze, csak nem érdemes. Ígér fűt fát, egy darabig lehet, hogy nem csinálja, de ugyanúgy folytatni fogja.
2023. máj. 22. 15:46
 19/46 anonim ***** válasza:
85%

A férjem e-mailjére, amit én nézek, h jött-e valami, folyton jönnek egy társkereső levelei, mert kb 15 éve felregelte egy haverja (a haver nevére is jön, h G. tetszik ez meg az?) és nem lehet egyszerűen leiratkozni róla.

De ez tisztázva lett, nem volt susmakolás meg semmi. Ha viszont megy a terelés, én nagyon gyanakodnék.

2023. máj. 22. 15:48
 20/46 A kérdező kommentje:

Frissen regisztrált nem meglevő regisztráció volt. 2 nővel beszélt ilyen mondatokat ,hogy van kedved találkozni? Van kedved megismerkedni? Ennyi volt az egész ( de ki tudja mi lenne,lett volna ha nem veszem észre)

Nem ,nem kutakodom mindig. Más problémák is vannak ami miatt nézem a telefonját(de milyen jó, hogy néztem). Nem kommunikál velem eleget. Most minden össze jött. Köszönöm, hogy válaszoltatok. Az ,hogy nem ismerem ezek után lehet igaz pedig nem 1-2év kapcsolat,sok nehézséggel van a hatunk mögött.Hogy miért ide írom ki? Már nekem nincs senkim sajnos a gyereke(imen) kívül. Vannak barátaim. De családom már nincs sajnos. Valószínűleg ezt is ki akarja használni szerintem. Köszönöm mindenkinek a tanácsát . Nagyon nehéz mérlegelni.Nem is biztos meg tudok bízni ez után. És azt egész biztosan nem akarom ,hogy meg csaljanak. Kb 100or el mondtam. Van valami gond,menni akarsz? Beszéljük meg időben. Szólj.. nem tartalak vissza. Úgy látszik tehet az ember bármit.. Ha ilyen emberrel veszi körül magát...

2023. máj. 23. 07:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!