Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet erre reagálni? Meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MárciusLady kérdése:

Mit lehet erre reagálni? Meg lehet ezt bocsátani?

Figyelt kérdés

A tegnapi nap rá bukkantam a férjem telefonjába,hogy regisztrált egy társkereső oldalra (akitől várandós vagyok és van egy gyerekünk is).

Mindenféle hülyeség mentsége volt rá.

2023. máj. 22. 13:13
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
87%

Hát, nem csoda, hogy sok nő inkább leszbi lesz...

Kevés a normális, családszerető férfi.

A legtöbb csak farok által vezérelt állat.

2023. máj. 23. 12:25
 32/46 anonim ***** válasza:
16%
#31 Aki így gondolkodik pár példa alapján a férfiakról, az maradjon is szingli vagy leszbi, nekünk férfiaknak sincs szükségünk erre a rinyára.
2023. máj. 23. 12:28
 33/46 anonim ***** válasza:
84%

32-es: igaz, a hozzád hasonlóknak csak egy pna kell és semmi több.

Aki meg így gondolkodik ffi létére, az soha ne házasodjon és pláne ne csináljon gyereket!

Szerintem szemét dolog kihasználni és tönkretenni a nőket.

2023. máj. 23. 12:34
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,hogy melyik felhasználó az a "SexRexLex",mert annyira gyáva,hogy még a nevét se vállalja fel. De elég taszító egyén, nem csoda a fentebb leírt vélemény. Elég nagy p░cs a tag! Ha így gondolkozik a nőkről az elég baj. Aztán lehet,hogy csak egy 10 éves kis (saját magát majomnak nevező) majom akinek az egyetlen szexuális kalandja az anyjával volt és azóta is a hatása alatt van.
2023. máj. 23. 12:35
 35/46 anonim ***** válasza:
61%
#33 Abban egyetértünk, hogy amit a kérdező párja csinál, az ritka alja, undorító viselkedés, de attól nem lesz jobb senkinek, hogy cserébe te egyöntetűen minden férfira ráhúzod, hogy f*szvezérelt állat, csak azt bizonyítod, hogy te sem vagy jobb.
2023. máj. 23. 13:04
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
35-ös: viszont azzal, hogy nekem beszóltál, amikor én csak a kiírt esetre reagáltam és osztottam meg a rossz tapasztalataimat, te sem vagy jobb, mint az átlag férfi!
2023. máj. 23. 13:10
 37/46 anonim ***** válasza:
25%

Az ilyeneket amúgy ki lehet irtani innen valahogy?

Egyfolytába írogat a tag.. Eleg aberalt lehet ha faszit akar megd»gni

SexRexLex

A király visszatér!

ma 13:09

Az üzenet előzménye:

A kérdésre írt válaszod: Mit lehet erre reagálni? Meg lehet ezt bocsátani?

"Nem tudom,hogy melyik felhasználó az a "SexRexLex",mert annyira gyáva,hogy még a nevét se vállalja fel. De elég taszító egyén, nem csoda a fentebb..."

Az üzenet szövege:

te is bekaphatod a ...

GÖRGESS LE!!!

..F»SZOMATT.

Annyira vagyok csak gyáva, hogy a XI. kerületben a cicadella alatt döngetnélek meg fényesnappal, úgy, hogy teherbe ess tőlem.

2023. máj. 23. 13:12
 38/46 anonim ***** válasza:
73%

Mellesleg, kedves 35-ös: én azt írtam, hogy KEVÉS és a LEGTÖBB, nem pedig azt írtam, hogy MINDEN és MINDEGYIK.

"te egyöntetűen minden férfira ráhúzod, hogy f*szvezérelt állat"

Na, látod, ezért nem igaz az állításod!

Tanulj meg szöveget értelmezni, mielőtt beszólsz. :)

2023. máj. 23. 13:13
 39/46 anonim ***** válasza:
22%
#36 Szóval azért, mert normális férfiként én kikérem magamnak, hogy "A legtöbb csak farok által vezérelt állat." (miért, ismered a legtöbbet? mit mond el rólad, mint nőről, ha a legtöbbet ismered???), akkor én is a szerinted átlagosnak számító farok által vezérelt állat leszek? Itt van pár hatalmas logikai bukfenc, remélem, látod.
2023. máj. 23. 13:14
 40/46 anonim ***** válasza:
24%

39: a "normális férfiként"-nél felröhögtem! :D

Normális ffi nem szól be...

Remélem, érted. :)

2023. máj. 23. 13:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!