Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog párkapcsolatban élek, szerető barátnővel, mégis többre vágyom. Ki/mi itt a probléma?
Ezalatt értem, hogy más nőkkel/lányokkal is szeretnék lefeküdni, nagyon hajt még a vadász ösztön, és erről úgy tűnik nagyon nehéz leszoknom, ha egyáltalán lehetséges.
Ez nálam szigorúan csak szexuális, semmi érzelmet nem akarok kötni másokkal, csak hiányzik a "hedonizmus" e téren.
Most én vagyok a probléma, hogy nem vagyok hűséges a barátnőmhöz, vagy ez természetes, és lehet, hogy nem egészséges nekem a kapcsolatom? (1 éve vagyunk együtt)
21/F
Mondjuk erdemes azt is megvizagalni, hogy mennyire jonnenek ezel az ingyem pinak egyebkent. Legalabbis en nem azt latom a full atlagos kinezetu, extrovertalt fiu barataimon, hogy annyira furodnenek a pinaba, inkabb hogy nem tudnak osszeszedni senkit sem, meg alig van match tinderen, meg itt is ezert megy a nyekerges.
De lehet jot is tenne neked oszinten ez a lecke, hogy szakitasz, aztan jon a magany meg a szexhiany, ha meg veletlenul sikerul levarrni egy lanyt akkor meg a felismeres, hogy nincs AKKORA kulonbseg punci meg punci kozott. Esetleg nagynehezen kialakitani egy masik kapcsolatot, ami meg mar kozel sem olyan boldog, mint a mostani. Lehet, hogy neked is meg kell tapasztalnod ezeket, hogy majd (utolag) tudd becsulni a mostani parodat.
Az a baj ezzel, hogy hiába irkáljátok neki, hogy nyomja el magában... Ha belülről erre vágyik, nem a gyikes kommentek fogják ezt megváltoztatni benne! Nem fog ettől elmúlni..
Sajnos emiatt én pont azt mondom, lépjen, szakítson, élje meg/ki amit szeretne. Leginkább TAPASZTALJON. (ez alatt azt értem, hogy saját bőrén élje meg, milyen egy kjó, egy rossz kapcsolat, milyen egy alkalmi,élje át. )
Az ember nem mások elmondásaiból tanul, hanem a saját életéből, lépéseiből, leckéiből.
Egyet kérdezek: 21 éves. Szerintetek a fenti vággyal/kíváncsisággal le fog tudni élni egy életet a barátnője mellett, HŰSÉGBEN? Éveken, évtizedeken (!!%) keresztül??
Szerintem lehet, hogy majd pár év múlva, például majd gyerek után kattan be.. Az jobb lesz, ha már családos és megint hiányzik az izgalom?... nem hiszem.
Értem a szándékot, de az élet nem így működik. Neki kell megtapasztalnia az életet, és innen nézve ez a vágy -a hogy az egyik kommenetelő is írta- pont onnan fog elmúlni, hogyha látja és tudja már később maga is mérlegelni. Innen nézve pedig, IGENIS fiatalon élje meg a dolgokat, de 30-40 évesen, családostul.
Ez egy másik prespektíva, amit írok, én utálom a mai kor hedonizmusát, de olyan szempontból írom, - és valójában itt is azt igazoljátok,-, hogy mégis most érné meg lépnie. Mert az ember nem a könyvekből szerez élettapasztalatot, azt nagyon hamar elfelejti az első lehetőségnél..
Szomorú, hogy a fiúk 21 évesen úgy vannak párkapcsolatban, hogy "még fiatal vagyok, oké elvagyok a barátnőmmel de úgyis lesz még egy csomó nőm, dugni akarok mindenkivel akinek puncija van", a lányok meg szintén ennyi idősen úgy, hogy "de jó, hogy nem kell tovább keresnem, végre meg tudok állapodni, nem is kell nekem soha más fiú".
Amúgy én is több sráccal voltam már, de nem a jól működő párkapcsolatomat dobtam el szimpla szexért, hanem szingliként pasiztam. Aztán rájöttem, hogy az egyéjszakás kalandok nem jók, a barátság extrákkal csak a filmben nézett ki jól, a szerelem és a biztonság mindent megér.
Szakíts vele, menj és éld ki magad, lehet te is olyan vagy, mint én, aki szexelt több emberrel és már nem vágyik másra a párján kívül.
Amúgy egy kérdés: vagy te olyan jó pali egyáltalán, hogy bulikban meg Tinderen összeszedj bárkit szexre? Nem, nem elég erre az átlagos kinézet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!