Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna titeket,ha a barátnőtök boomernek hívna?
34 F vagyok a barátnőm 21 L
Lassan 2 éve vagyunk együtt
És elég gyakran hív mostanában boomernek,eleinte nem zavart annyira,de mostmár abba hagyhatná.
Titeket zavarna?
Èn nem vagyok oda a sértő becenevekért, úgyhogy igen, zavarna. Gondolom te se' "kis szxxosnak" szólítod.
Bár "jogos" a kérdés, hogy mit akarsz egy kislánytól.
Szia exbarátnőm!
Mivan?
Vasárnap. Kapsz két órát, hogy anyádék összepakoljanak vagy segítek de a cigányok azt fogják hinni lomtalanítás van és nem biztos, hogy minden meg lesz. 😉
Azt nem értem mit szeretnél 34 évesen egy 21 évestől, de ha egy szinten vagytok akkor hajrá. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a 21 már felnőttnek számít, de kicsit azért mégiscsak furcsa, hogy eggyel fiatalabb generációból csajoztok (mert többen vagytok) 😟
Nagyon ügyesen leírta #3-as ( ebben az egyben igaza volt), a boomer kifejezést az 50-esekre szokták mondani, viszont nem mindegyikre. Mivel, hogy “kiérdemeld” a boomer megnevezést, tenned kell azért pl. nem érteni a facebookhoz, nem lenni tisztában az éppen trendi szlengekkel, nem nyitni az újra. Épp ezért van, hogy ha boomerekhez hasonló dolgot teszel, amit boomerek szoktak véteni, akkor leboomereznek még ha nem is érted el a 50-ik életévedet. De ehhez hasonló példa még az, hogy megkérded GYAKORI KÉRDESEKEN anoním, mustárfoltos trikósként elképzelt sörhasú adonisz urakat, hogy írják már le, bántaná e őket ha boomernek titulálná az egy generációval fiatalabb kedvese? Nem tudom, hogy mit vártál de bármennyire mínusz raktad a lécet, azt sem sikerült elérniük. “JÓL B@SSZAD MEG” kb ennyit tudtak hozzászólni.
A #3 De jó, szingli vagy véletlen? 😍 Merem remélni mert már most szánom azt a lányt aki sajnálatból még együtt van veled. Adok én is egy tippet, dugd fel magadnak a tanácsodat aztán töröld a toxikus fejedet le innen. Ilyen idiótákkal van tele a világ, és meg vannak lepődve mikor nem kellenek senkinek.
#7 te meg. Hát… részvétem
A kérdezőnek pedig még annyit: a legtöbb 21 éves van annyira érett, hogy ha leülsz vele megbeszélni, hogy ez fáj neked akkor megérti és befejezi. Ebbe tényleg nem kell mély dolgokat belegondolni, csak poénból mondja neked, de ha ez fáj akkor le kell ülni vele, de ez minden párkapcsolati problémánál így van.
megbeszélés —> felfogás —> javítás
Ha ezt nem tudja megtenni, akkor nem érett eléggé és akkor végképp nem értem minek vagy vele együtt.
21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!