Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom ilyen bunkó? Többi lent.
Szóval...5 éve vagyunk együtt a párommal, van egy kisfiúnk, illetve 2 éve megkérte a kezemet. Viszont a lehető legtöbb média platformon más nőket követ és lájkolgat be, illetve nézegeti (főként tiktokon, ahol egy szál semmiben táncolnak), majd amikor megkérdezem, akkor rám szól. Rejtegeti a telefonját, ha összeveszünk, akkor hisztizek. Múlt alkalommal cserben hagyott (fontos esemény, inkább a haverjaihoz ment), ezért megígérte, hogy összeházasodunk, de most már azt mondja, hogy "majd ha megérdemlem". A kisfiunk születésnapján (2 éves lett) nem szólt se hozzám, se a gyerekhez egy szót se, mert "nem volt olyan hangulatban". Azt hajtogatja, hogy rinyálok,és hogy szülés után fogyjak le (így is vékonyabb lettem, mint terhesség előtt). Sokszor kritizál, és mikor megemlítem, akkor azt mondja, hogy csak viccelődik. De amikor ki akartam dobni, akkor sírva könyörgött, hogy adjak még egy esélyt. Egyáltalán nem mond nekem semmi kedves dolgot mostanában, de szentül akarja, hogy költözzünk össze. Szerintetek mit csináljak? Javítható?
21/N
Tudom, hogy ilyenkor kívülállótól jobb hallani:
nem, nem javítható, és ez egy nagyon önző, énközpontú pasi aki elnyom téged és töri le az önbizalmadat, ezáltal kapaszkodsz belé.
“megígérte, hogy összeházasodunk, de most már azt mondja, hogy "majd ha megérdemlem"
Apja faszat, azt. Ezen mar nincs mit javitani, semmibe vesz teged es a gyereketeket is. Kibasznam mint macskat szarni, gyerektartast utalja es pusszantas. A gyereknek ugysem lesz igazi apja hiszen ahogy irod, kepes volt csenddel buntetni ot a szuletesnapjan + ahogy veled banik, kapcarongynak nez. Nem szeret, nem tisztel, nem tart meltonak arra, hogy a felesege legyel, holott o nem melto arra, hogy hozzamenj. Ne tedd tonkre a sajat eletedet es a kisgyereket. Dobd ki mihamarabb.
Összefoglalva:
-Lenge nőkre "veri"
-Rejtegeti a telefonját
-Állandóan kritizál
-Hangulat függő
-Üres ígéreteket tesz
-Téged büntet, meg a gyermeketek
-Sérteget (kövérnek, hisztisnek, rinyálósnak nevez)
-Nem mond semmi kedves dolgot
-Manipulál (pl.: sírva könyörgött)
Aha... javítható 😂
Pl. elköltözik egy másik országba, jobb esetben, ami egy másik földrészen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!