Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy kérés?

Figyelt kérdés

A párommal már évek óta együtt vagyunk együtt is élünk. Nem vagyunk már tizenévesek, mégis egy tinédzser szintű problémán nem jutunk túl.

Együtt járunk személyi edzésre külön edzőhöz, csak egy időpontban. A problémám az hogy a párom bejelölgeti az ott edző, illetve ismeretlen lányokat.

Mivel a fővárosban élünk ezért elég népes a terem, tehát még meg is kell keresnie őket név szerint.

Nagyon jó a kapcsolatunk és mindent meg tudunk beszélni ezt leszámítva ami azért vicces, mert sokkal nagyobb problémákat megoldottunk. Többször jeleztem már felé, hogy ez nekem rosszul esik, olyankor abbahagyja pár hónapra, majd újra elkezdi. Ez megy már jó ideje. Nem értem hogy miért kell egy férfinek szabadidejében random lányokat követni, pláne ha tudja, ha a párja már szólt érte. Nézze meg oké, de minek kell ezt jelezni is.

Sokszor beszéltem már vele erről olyankor mindig abbahagyja majd kb. két hónap múlva egyszer csak “elfelejti” és azt látom, mikor együtt vagyunk, hogy megint 3-4 ismeretlen virít a feedben.

Egyszerűen nem tudom erről leszoktatni.

Tudom hogy ez nem probléma, de nekem mégis rosszul esik. Ezen kívül más baj nincs a kapcsolatunkban.

Valami tippet tudtok adni?

2023. máj. 16. 16:10
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is volt egy ilyen párom, de ő 40 körül is ezt csinálta (azt nem tudom, hogy előtte is jellemző volt-e, mert 38 volt mikor összejöttünk). Ő amiatt, mert kellett az egójának, hogy azt higgye, minden nőnek ő kell. Igen, voltak vele problémák, nem csak ez. Gondolom a párod ezt nem tekinti problémának ezért csinálja
2023. máj. 16. 16:17
 2/31 anonim ***** válasza:
4%
szedd ossze magad, ne ot szoktasd le dolgokrol, hanem neked legyen tobb onbizalmad. attol, hogy noket jelolget a facebookon, attol meg te nem leszel kevesbe vonzo szamara
2023. máj. 16. 16:21
 3/31 anonim ***** válasza:
88%
Nos, a párod vagy szellemi fogyatékos, vagy nem tisztel téged. Válassz.
2023. máj. 16. 16:26
 4/31 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem, minek jelölgeti őket, ott helyben nem tud velük beszélgetni? Így viszont valószínűleg minimum hobbi szinten időnként csetel is velük, stb.
2023. máj. 16. 16:27
 5/31 anonim ***** válasza:
94%

Elég szomorú, hogy felnőtt embert "szoktatni" kell, hogy ugyan ne jelölgessen már be random macákat a teremből, miközben 10x el lett ugatva, hogy a barátnőjét ez zavarja.

Egyáltalán honnan a fenéből tudja a nevüket? Mi is járunk terembe Pesten, egyetlen ember nevét nem tudom se én, se ő.

2023. máj. 16. 16:28
 6/31 anonim ***** válasza:
89%

#5 Mert nyilván beszélget velük a teremben, honnan tudná. :D 1-2 embert még lehet megtalálna, ha van FB oldala a gymnek és nézi, kik lájkolják a posztokat vagy ilyesmi, de túl sokat nem.

Lehet, most épp úgy tűnik, nincs más gond, mert részéről csak annyi gond van, hogy másokat is akar fűzni.

2023. máj. 16. 16:34
 7/31 anonim ***** válasza:
95%

"Egyszerűen nem tudom erről leszoktatni."

Nem az anyja vagy, ezért parancsolni se fogsz tudni neki. Azt csinál, amit akar. Te meg, mivel amit akar, az elég nagy suttyóság, szintén szabad akaratból ott is hagyhatod.

2023. máj. 16. 16:36
 8/31 anonim ***** válasza:
80%
Ismerkedik ismerkedne :D
2023. máj. 16. 16:48
 9/31 anonim ***** válasza:
92%
Bocs de az első ilyen alkalom után megmondtam volna neki, hogy fel is út le is út. Ez kb nyílt csajozás. De ezen kívül minden ok a kapcsolatotokban? Hát te tudod, mennyi fér bele... Erről nem tudod leszoktatni, mert értelmes férfinél ott van a határ, hogy diszkréten megnézi esetleg a teremben a csajt, és kész. Belső késztetésnek kéne lennie, hogy ha elvileg szereti a nőjét, akkor nem jelölget ismeretlen lányokat a teremből. Mi erre amúgy az ő magyarázata, miért csinálja? Nem mintha lenne számomra elfogadható magyarázat, de komolyan érdekelne, hogy hangzott el az első szembesítés.
2023. máj. 16. 17:18
 10/31 anonim ***** válasza:
95%
Párod nem tisztel téged, ennyi. Szóltál neki világosan, h zavar, nem is egyszer, de mindig újrakezdi. Akár egy éretlen tini, a srácot olyannak képzelem! Nem te fújod fel, nála van baj!
2023. máj. 16. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!