Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy kérés?
A párommal már évek óta együtt vagyunk együtt is élünk. Nem vagyunk már tizenévesek, mégis egy tinédzser szintű problémán nem jutunk túl.
Együtt járunk személyi edzésre külön edzőhöz, csak egy időpontban. A problémám az hogy a párom bejelölgeti az ott edző, illetve ismeretlen lányokat.
Mivel a fővárosban élünk ezért elég népes a terem, tehát még meg is kell keresnie őket név szerint.
Nagyon jó a kapcsolatunk és mindent meg tudunk beszélni ezt leszámítva ami azért vicces, mert sokkal nagyobb problémákat megoldottunk. Többször jeleztem már felé, hogy ez nekem rosszul esik, olyankor abbahagyja pár hónapra, majd újra elkezdi. Ez megy már jó ideje. Nem értem hogy miért kell egy férfinek szabadidejében random lányokat követni, pláne ha tudja, ha a párja már szólt érte. Nézze meg oké, de minek kell ezt jelezni is.
Sokszor beszéltem már vele erről olyankor mindig abbahagyja majd kb. két hónap múlva egyszer csak “elfelejti” és azt látom, mikor együtt vagyunk, hogy megint 3-4 ismeretlen virít a feedben.
Egyszerűen nem tudom erről leszoktatni.
Tudom hogy ez nem probléma, de nekem mégis rosszul esik. Ezen kívül más baj nincs a kapcsolatunkban.
Valami tippet tudtok adni?
Fontos ez neki, szórakozás, játék.
Csináljatok sok jó közös programot, kielégítőt, és akkor talán nem lesz rá szüksége (melletted).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!