Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeret, akkor miért mond olyat, hogy nem akar velem maradni, szakítani fog velem majd, és keres mást?
Nem tudom felfogni, hogy hogyan élhet bárki is együtt ilyen idiótákkal...
A barátod egy k.baszott éretlen gyerek, tessék.
Az utolsó 2 sorodtól rendesen megijedtem...
Azert ezen gondolkozz el, mert egyáltalán nem biztató. Voltam bántalmazó kapcsolatban, nagyon bele lehet süllyedni.
Ez már nálunk is elhangzott de az én barátom kicsit másképp beszélt erről.
Egy veszekedésnél a képébe vágtam hogy elegem volt keressen mást. Erre ő vissza is kiabált hogy keresni is fog.
Aztán ezen veszekedtünk.
De ő aztán nekem azt mondta hogy ezt kimondania (hogy akkor keresni is fog)még neki is aljasan hangzik, soha többé nem fog ilyet mondani.
Aztán amikor megint veszekedtünk és dühből megint és másik veszekedesnél is a képébe vágtam hogy már én imádkozom hogy legyen neki más és ne engem bántson, menjen el, még akkor is tartotta a szavát a véksőkig is és azon is túl. És soha nem is mondott ilyet többé nekem.
"ekkor volt már úgy rám feküdt, és míg nem békültem ki vele, nem szállt le rólam."
WHAT?
Bántalmazó a kapcsolatod fogd fel !
Hidd el .
Van szóbeli bántalmazás nálatok úgy látom, es fizikai is hogy eroszakosan rád fekszik es nem enged.
Hülye fazfej a palid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!