Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem a párom szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem a párom szakítani akar velem mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Mind ketten 20 evesek vagyunk de az egyetem miatt én még nem tudtam elszakadni a szüleimtől és ő külföldön dolgozik. De valami megváltozott egyszerűen minden elkezdett elszarodni és minden egyre rosszabb es rosszabb. A munka nem lehet az oka mert sokat jar haza, a gond inkabb az, hogy amikor hazajön csak játszik és nem foglalkozik velem, a szexualis eletünk romokban már kezd kihalni a láng, de a szeretet megvan, viszont ugy erzekelem őt már vonzanák más nők, nemtudom, hogy amiatt e mert tul hamar kotelezte el magat, vagy mert megunt szexualisan. Most ugy erzekelem h szakitani akar az irasabol, nagyon lobbadékony és érzéketlen, hajlamos összevissza mindent mondani a masiknak, majd par oraval kesobb lenyugodni. Nos en nagyon szeretem őt, nem akarom elengedni, mindent feladnék érte, de az a gond h elegge melyponton vagyok és már nem igazan tudok úgy produkalni mint par honappal ezelott… szeretnek mentalisan felepulni es akkor tudom h minden jobb lesz. De szeretnék vele maradni barmibe is kerul. Utolso eselykent azt tudnam h velem marad de masokkal is lefekszik… amibe biztos h teljesen tonkremennek de még erre is hajlandó lennek erte, tudom papucs vagyok de vele akarok lenni.

20L

2023. jan. 14. 22:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%

Sose adj fel mindent egy férfiért. 20 évesen miért vagy ilyen kétségbe esett?

Ha kifullad egy kapcsolat, akkor szépen kell elválni.

2023. jan. 14. 23:00
 2/18 anonim ***** válasza:
91%

"De szeretnék vele maradni barmibe is kerul."

Szerencsére ez nem így működik. Joga van szakítani veled, neked ezt el kell fogadnod. Ne akarj kolonc lenni, úgyis csak megaláznád vele magad, és végül még nézhetnéd azt is, ahogy más nőt választ. Arról nem beszélve, hogy ha valaki szakítani akar, az exe a háta közepére se kell neki. Nem erőszakolhatod magad másra. Most biztos nagyon rossz, de ha van egy kis tartás benned, vedd elő, és hidd el, segít túllépni.

2023. jan. 14. 23:01
 3/18 anonim ***** válasza:
91%

20 éves vagy és olyan pasiert vagy oda, aki több mint valószínű hogy már nem szerelmes beléd.

Tudod amúgy, hogy hiába lennének melletted szeretői az egyikbe beleszerethet és akkor úgyis szakít veled?

Egyáltalán miért gondolod, hogy veled maradna és szeretőket tartana?

Egyébként szánalmas vagy, mert ennyire oda vagy érte miközben nem foglalkozik veled, már még szexet sem akar bőven belőled, indulatos, nem törődik az érzéseiddel és hazudik.

De neked akkor is kell?

Az ráadás, hogy nem vagy a toppon, magaddal kellene törődni, nem a pasival, mert még oda is juthatsz, hogy megőrülsz és ez nagyon szomorú lenne.

Ott kell hagyni és pszichológiai segítséget kérni, fordulni minél előbb!

2023. jan. 14. 23:08
 4/18 anonim ***** válasza:
94%

Mit csinálj?

Hát szakíts előbb te. :D

2023. jan. 14. 23:18
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

szakíts mondjuk te?

az aki külföldön dolgozik, és haza jár a bnőjéhez tapasztalatbol mondom szexelni akar a bnőjével akit szeret és kíván, hisz játszani tud kint is míg külön vagytok melu után elött stb.

ez már beteges, és én aztán sokat tudok a betegségekről nekem is van pár és sok olyan emberrel volt dolgom akik klinikai esetek voltak...

a hozzáállása hozzád is azt mutatja h ennek kalap kabát, nem lesz belőle semmi sőt lehet már van már utodod

akkor se lenne jobb a dolog ha mindent megadnál neki, de tényleg mindenbe belemennél akár szexuálisan akárhogy sőt kiis használna

és utána még szarabbul éreznek magad utána h ezt meg azt is megtetted és csak eldobott.

ne sanyargasd mahad 20évesen, tele a világ jobbnál jobb pasikkal akik tényleg tudnának és akarnának is szeretni, te meg egy hülye után futsz...

és amit érzel nem szerelem hanem csak megszokás és egy komfort zona amiben azota vagy miota vele vagy, de ne idealizálj ha voltak is szép pillanataitok az már a mult amit láthatóan ő már nem akar

és mivel ez egy két emberes dolog, te a fejedre is állhatsz se leszel képes rendbe hozni, ráfog menni az egészséged a józan eszed(ami már lehet meg sincs) és még a suli család barátok kárára is lesz rendesen. Aztán ott leszel a földön nem lesz szép látvány

2023. jan. 14. 23:20
 6/18 anonim ***** válasza:
84%
Kapcsolatfüggő vagy. Nem arról van szó, hogy őt nem tudod elengedni, hanem hogy nem tudsz egyedül lenni és inkább bármi áron benne maradnál ebben a már párkapcsolatnak sem nevezhető valamiben, mert ő azért még ott van. Nagyon gyakori jelenség ez, mégis elszomorít, hogy már egy 20 éves fiatal nőtől is látom ezt…
2023. jan. 14. 23:23
 7/18 anonim ***** válasza:
75%

Nem fog belemenni, hogy szeretőket tartson melletted, ez nagyon valószínű. Veled már nem akar szexelni, az érzéseid nem érdeklik.

Valószínűleg teljes értékű kapcsolatot akar majd, és ezt akadályozza, ha az ex nő - vagyis ugye hamarosan te - még mindig jelen van. Ezt így nem sok lány nézné el neki, és miért rontaná az esélyeit olyan lány miatt, akit nem szeret már?

Az egyetlen, amit tehetsz, ha te szakítasz. Akkor legalább nem kell szégyellned semmit. Megérdemelné, hogy szakíts vele, és te is megérdemelnéd, hogy el tudj engedni egy rossz kapcsolatot.

2023. jan. 14. 23:24
 8/18 anonim ***** válasza:
85%
Szakíts vele, de mondjuk nehéz lesz mert másnap hívni fogod, de ne hívd, inkább menj el szórakozni, társaságba.
2023. jan. 14. 23:31
 9/18 anonim ***** válasza:
5%
Ha szereted, akkor küzdj meg érte! Ne az itteni megkeseredett emberekre hallgass. Én pl. küzdöttem egy lányért majdnem egy évet.
2023. jan. 15. 00:08
 10/18 anonim ***** válasza:
69%

És mi lett a sztori vége?

2023. jan. 15. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!