Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem a párom szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem a párom szakítani akar velem mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Mind ketten 20 evesek vagyunk de az egyetem miatt én még nem tudtam elszakadni a szüleimtől és ő külföldön dolgozik. De valami megváltozott egyszerűen minden elkezdett elszarodni és minden egyre rosszabb es rosszabb. A munka nem lehet az oka mert sokat jar haza, a gond inkabb az, hogy amikor hazajön csak játszik és nem foglalkozik velem, a szexualis eletünk romokban már kezd kihalni a láng, de a szeretet megvan, viszont ugy erzekelem őt már vonzanák más nők, nemtudom, hogy amiatt e mert tul hamar kotelezte el magat, vagy mert megunt szexualisan. Most ugy erzekelem h szakitani akar az irasabol, nagyon lobbadékony és érzéketlen, hajlamos összevissza mindent mondani a masiknak, majd par oraval kesobb lenyugodni. Nos en nagyon szeretem őt, nem akarom elengedni, mindent feladnék érte, de az a gond h elegge melyponton vagyok és már nem igazan tudok úgy produkalni mint par honappal ezelott… szeretnek mentalisan felepulni es akkor tudom h minden jobb lesz. De szeretnék vele maradni barmibe is kerul. Utolso eselykent azt tudnam h velem marad de masokkal is lefekszik… amibe biztos h teljesen tonkremennek de még erre is hajlandó lennek erte, tudom papucs vagyok de vele akarok lenni.

20L

2023. jan. 14. 22:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%
Az, hogy vele vagyok.
2023. jan. 15. 00:11
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
11 De majd gondolom otthagy. Mert miért is megkeseredettet mondasz azokra akik csak jót akarnak a kérdezőnek? Gondolom nálad egész más lehetett a szitu.
2023. jan. 15. 00:21
 13/18 anonim ***** válasza:
10%
Küzdeni a szerelmedért NEMES és ROMANTIKUS dolog. Miért ne lehetne a világ szép és romantikus? Ne tegyétek még kegyetlenebbé a kérdező szívének rideggé tételével.
2023. jan. 15. 00:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

9# ez marhára nem ugyan az a szitum mint a tied

Te udvaroltal valakinek es bejott

Ok kapcsolatban vannak es az egyik (aki nem a kerdezo) tojak a masik fejére mert mar nem akar tole semmit csak a megszokas van meg

Itt nincs miert harcolni egyedül nem tud fenn tartani egy párkapcsolatot... Es mar valamennyire lelkileg tönkre is ment a kerdezo, de szerinted ezt a pasija erdekli? El van a kis világban, ahol a kérdező csak egy teher egy idegesítő tényező, de mint megszokasbol van csak vele, kirohanasai mutatják ezt aztán eszébe jut h lehet gyökér volt es elnézést kér. Ez nem szeretet v kapcsolat csak annak az emléke/árnyéka.

2023. jan. 15. 00:58
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Hát amíg kint van addig ismerkedj. Itt vagyok én is😀
2023. jan. 15. 08:57
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem egyaltalan nem vagyok kapcsolat függő, nagyon nehezen mentem bele az eddigi kapcsolataimba is es ebbe is de pl exemmel masfél évig voltam egyutt, de egyik napról a masikra kidobtam random semmifele elojel nelkul amikor úgy ereztem h nem. Ami meg a mas nőket illeti azokat néha ő hozza fel nekem, mintha tenyleg akarná de nem tudom mennyire komolyak ezzel a szándékai. Ha most szakit ugy gondolom sosem épülnék fel belőle es csak teng lengenék amig meg nem halok, mert mas pasira nem neznék rá soha. Ezt tudom előre, mindig is gondom volt a pasikkal, mert ha elment mellettem egy 10/10 es pasi amig baratnőm csorgatta rá a nyálát addig én azt sem tudtam eldönteni melyik pasira gondolt. Masrészről ha szanalmas ha nem en tenyleg mindent megtennek erte, ha az eletem a tét akkor is…
2023. jan. 15. 10:13
 17/18 anonim ***** válasza:
91%

#16:

Te megtehetsz bármit, de ha ő neki nem kellesz nem ér semmit, amire képes lennél érte.

Zsarolás öngyilkossággal sem fog működni szólok előre (maximum ideig óráig), úgyhogy akkor inkább légy egyedül!

Helyedben szakembert keresnék fel, mert rossz jövő vár rád 99,99-ban.

Ilyesmi nem létezik, hogy te olyan "szerelmes vagy" hogy bármibe beleegyeznél csak veled maradjon.

Csakis akkor ha mentálisan gondjaid vannak.

Ja, még egyszer írom te hiába akarod magadhoz kötni csak egy ideig fog tartani, vagy még csak figyelembe se fogja venni az ajánlatod, mert nem szerelmes beléd és több mint valószínű, hogy már van(nak) neki más nő(k) kinezoben, sőt akár már rég megcsalt téged, vagy másba szerelmes és miattad nem fogja otthagyni a szerelmét!!!

2023. jan. 15. 10:21
 18/18 A kérdező kommentje:
Jezusom, nem az oviban vagyunk h öngyilkosaggal fenyegetőzzek, köszönöm, hogy 99,99%ban rossz jövőt kivansz nekem:)))
2023. jan. 17. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!