Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak, ha erzem, hogy a baratom szakitani akar velem, de o azt mondja, hogy nincs semmi baj?
Mióta vagytok együtt? Mióta van ez így? Együtt laktok?
Ezeknek a hiányában elég nehéz válaszolni, de az első dolgok amik eszembe jutottak :
Lehet, hogy van valami baj (nem veled és a kapcsolattal, hanem valami magán dolgo, amit nem oszt meg veled valamiért , szégyenli vagy ilyesmi).
Nekem szokott lenni minden hónapban egy egy hetem amikor ilyen "mindenki hagyjon a 3.14csába" életérzésem van, olyan mint a lányoknál a menstruáció.
Az én páromnál is jelenleg ez van, de tudom, hogy nem én vagyok a baja és nem is a kapcsolatunk, hanem ő maga van elég rossz passzban és élethelyzetben. Ne gondolj egyből a legrosszabbra, mert én is ezt tettem és elég rövid idő alatt kikészültem. Lehet, hogy tényleg van valami, csak még nem akar vagy nem tud róla beszélni - ahogy az első válaszoló is írta -, így az is lehet, hogy nem akar szakítani csak te hiszed azt.
Én csak azt tudom javasolni, amit én is tettem - és teszek is jelenleg -, hogy koncentrálj magadra, ne kattogj és várd meg, amíg elmondja mi a baja, vagy legalább azt, amíg tudtok újra találkozni, hogy megbeszéljétek. Hidd el, felesleges találgatnod, mert csak magadnak csinálsz rosszat.
Ha megbántottad pont jó, hogy kicsit külön vagytok, legalább le tud nyugodni.
Hagyd szépen békén, és gondolkodj el, hogy kell-e ez neked máskor, vagy máskor már nem bántod így meg. Remélhetőleg ő sem téged, és akkor elmondhatjátok, hogy a kapcsolatotok kiállt egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!