Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bemutatnátok a szüleiteknek olyan pasit, aki minden veszekedés utan szakitani akar?
Én már régen szakítottam volna Vele. Ha állandóan veszekedtek az arra utal,hogy nem értitek meg egymást, már most sem.
Én egy ilyen "fenyegetés" után biztos megmondanám ,hogy nem adod meg Neki a szakítás örömét, Te teszed meg ezt a lépést.
Nem is értem miért vagy egy ilyen pasival ennyi ideje együtt?
Az igaz, hogy 1,5 év után illene már bemutatni. De ilyen alakot én sem vinnék haza, sőt, a 2. ilyen megnyilvánulása után ajtót nyitottam volna neki. Te sem vagy komplett, hogy ezt ennyi ideje tűröd. Mi az, hogyha bem értesz vele egyet akkor szakít???? Ez nem párkapcdolat. Vegyen magának egy bólogatós kutyát, aztán veszekedjen azzal.
Ne hagyd magad zsarolni, mert attól nem fog változni semmi. Vagy rájön hogy hülye, vagy szakítotok, de legalább találhatsz magadnak normálisabb hapsit.
Ez egy játszma a részéről. Szerintem hagyjuk a szüleid témáját, inkább szüntesd meg azzal, hogy ha előhozz a szakítás szöveget mond meg neki, hogy 'jólvan drágám, szeretlek, de ha te szakítani szeretnél akkor menj'.
Hagyjad ilyenkor, vissza fog jönni (azért mert ez csak játszma a részéről, nem szakítani akar). Lehet lelép pár napra, esetleg pár hétre de amikor rájön, hogy már nem éri el a célját nálad ezzel, kivert kutyaként fog visszakullogni hozzád (lényege ennek, hogy a játszmát pont a félelem tartja fent. Ezt megszünteted magadban és nem lesz értelme az ő játékának)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!