Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legdurvább dolog, amit veszekedés/vita hevében a párotok a fejetekhez vágott? (akár szó szerint is :D ) Meg tudtátok bocsátani?
"Nálad jobbat érdemlek"
"Nem érdemelsz meg engem"
"Kár volt veled összejönni"
"nem tudsz engem értékelni eléggé"
Már nem vagyunk együtt.
lol VirágésBence
Egyem azt a kis érzékeny zúzádat!
Ja, meg "utálom a szüleidet" (ennek meg aztán pláne nem volt oka..)
A másik exem és a párom is imádja a szüleimet.
"Húzd le magad a wc-n, hogy visszakerülj a többi szar közé"
"A te arcod csak anyádnak tetszik"
Talán amikor azt vágta a fejemhez,hogy a pénzéért vagyok vele.De ezt is azért mondta,mert már nem tudott mivel előállni,mert én sokkal nagyobb dologgal sóztam le.
Aztán megkértem,hogy ilyet ki ne ejtsen többé a száján,mert agyonverem. :D Na jó,ezt csak gondoltam magamban,de azzal nagyon megbántott.Többet azóta nem hallottam ezt tőle.
Ennél rosszabbat nem mondott még,nem emlékszem másra.
Ezt nem szokta mondani,talán épp ezt utálom a legjobban,amikor semmit sem mond,mikor veszekedni akarok vele,hanem mosolyog és csinálja tovább szó nélkül a dolgát.Hát annál idegesítőbb nincs,mikor hallgat a másik.Az az a pillanat,amikor már tényleg agyonverném. :D
Lol, pár szöveget megjegyzek, jól fognak még jönni! :D
Amit kaptam, azt nem veszekedéskor, hanem random, csak úgy. Néztük a tv-t és volt benne egy izmos, helyes srác és csak így a csaj álmodozva: Bárcsak ő lenne itt az ágyban. Na, az elég gáz volt. (Persze egyből jött a magyarázkodás, hogy nem úgy gondolta és hasonlók. Gondolhatjátok, hogy mennyire volt hiteles.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!