Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legdurvább dolog, amit veszekedés/vita hevében a párotok a fejetekhez vágott? (akár szó szerint is :D ) Meg tudtátok bocsátani?
A csúnya melleim és puncim miatt, soha nem fogok kelleni senkinek. Idióta vagyok, lek***ázott engem és az anyámat is, a családom többi tagját is elhordta mindennek. Öngyilkos lesz miattam. Megöl. Húzzak vissza a putriba, a szüleimhez. (Azért putri, mert két szoba kutya is van a lakásban. Miközben ő meg az albérletében 3 év alatt egyszer porszívózott, a szobában hagyta a pizzás dobozokat, amire természetesen megjelentek a hangyák. A fürdőszobában sok helyen fekete volt a csempe a kosztól, de én élek a putriban. Hát persze.)
Az egészben az a legszebb, hogy egy magát rendesnek/normálisnak tartó férfitól kaptam meg ezeket. Gondolom itt gyk-n is ilyen a felhozatal a kedves és normális srácokból. :D
Én mondom, mindenki meneküljön azoktól, akik sokat mondogatják, hogy ők milyen kedvesek és normálisak. Egy nagy lóf**zt azok! Valami nagyon nem okés velük, ha ennyire hangoztatják.
Ha nem lenne egyértelmű: szakítottam.
"Szeretsz egyáltalán, vagy csak jó, hogy van valaki, akivel megdugathatod magad?"
Én megbocsátottam, majd az idő eldönti, jól tettem-e.
Ő: - a pénzem kell? (nem b..+, van nekem is, te meg nem költesz rám)
- Laposmellű!!! (Fájt. Mert igaz. Azért visszarövidfar...úztam. SOHA! ne mondj ilyet senkinek! A következő hátha az lesz, hogy elrohan egy libához, aki meggyőzi, hogy nem, az ő farka igenis hosszú!)
- Megparancsolommmmmm, hogy tisztelj! (Ez egy újfajta agyhalál, leesett az állam. Válasz tőlem: van amit csak kapni lehet, követelni nem).
- K...va, r...banc, hazug, szemét, stb....
Én:- Ha neked a volt feleségeid is jók voltak, mit akarsz tőlem?
- Annál én jobb vagyok, amit tőled kapok!
- VÁÁÁÁÁLOK! (megszívtam: beadta a válópert)
Nnna. Azt hiszem, ennyi. Ha nem lenne egyértelmű: együtt vagyunk, ő a férjem. Még mindig vannak viharok (tornádók, cunamik) -de egyre jobbak vagyunk.
Tudni kell a másik fejével gondolkozni és megbocsájtani, esetenként nagyon röhögni utólag a saját forrongásainkon. 39/N
Velem nem lehet veszekedni.Nem vagyok hajlandó efféle dologban részt venni.Persze ettől még nekem esik újra és újra amikor valamiféle elvont speciàlis női funkció bekapcsol egy randomnak mondható külső esemény hatàsàra.
Ez egy amolyan pavlovi reflex ami a dolgokra való rekcióként ész és minimàlis mérlegelés nélküli azonnali kényszeres cselekvéssorozatot indít el.
Sajnos az egyetlen megoldàs a durvasàg.Sajnos!Sajnos!
Természetesen én nem almalmazom mert megvetem az ilyesmit csakúgy mint a veszekedést.
Meglehet nézni az ilyen kapcsolatokat.Mire otthagyjàk a nők a köc@sög fas@zinukat addig még körbenyaljàk mindenét.
Nem az erőszakosakról beszélek hanem csak a sima bar@mokról.Tettlegesen nem de csak verbàlisan.
Hàny ilyet làttam!
Én próbàltam jó fej lenni mindig,na mostanra sarokba is szorultam.De nem baj mertmàr nem érdekel ez az egész.A gyerekek nőjenek fel szépen egészségesen,van jó hobbim azzal elvagyok hameg nincs rà úgy lehetőség akkor meg ott a multiplayerezés.
"UTÁLLAK" - részegen üvöltve.
"Nem szeretsz és nem is szerettél sosem!"
"Nem vagy társam"
(Nem vagyunk már együtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!