Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint idegesítő vagyok és kevés vagyok hozzá. Szakítani akar?
"A minap azt mondta, kevés vagyok neki, nem tudok megfelelni, miattam fog tönkremenni. "
1. önbizalomhiányos
2. érzelmileg zsarol téged (mi az, hogy miattad fog tönkre menni???? ember, normális az ilyen?????)
Az, hogy idegesítő vagy-e azt csak te tudhatod, hogy hogyan viselkedsz.
De az biztos, hogy a párodnak súlyos önbizalomhiánya van, amiről te nem tehetsz. Azt neki kell megoldania, egyedül.
Hát pedig lehet, hogy hozzá kellene szoktatnod magad, hogy ezt a kapcsolatot már csak te akarod, és ha konkrétan kimondta, hogy a jelenléted rossz hatással van rá, akkor tudomásul venni, már persze ha nem csak szexuális és birtoklási vágyat érzel iránta, hanem emberbaráti szeretetet is.
Lehet, hogy itt az ideje, hogy megtanulj önmagadként is teljes egész (teljes értékű ember) lenni, annak érezni magadat.
Akinek a szájából ilyen mondatok jönnek ki, az már nem szeret, viszont nem meri kimondani a végét.
Nem tudom, hogy te miért ragaszkodsz foggal-körömmel ahhoz, aki nem érzi jól magát veled, és erre nem magyarázat a három év.
Új év,új pasi!
Ennek a kapcsolatnak annyi!Lássuk be!
Ha valakit csak idegesitesz akkor van ertelme?
Itt vagyok en,ismerj meg
Gondoltam hogy te vagy a lány.
Jobb lesz ha szakítasz te ebben a kapcsolatban semmibe vagy véve. Elhiszem hogy szereted de ő nem téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!