Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar leszállni rólam az excsajom, rohadt idegesítő, mit csináljak vele? :S
Tegnapelőtt szakítottam a csajommal. Letöröltem msnről, mindenhonnan, telón azóta állandóan basztat, hívogat, smseket ír (írt már vagy 50et), ki is kapcsoltam inkább. Tegnap estére már a fél falu tudta h mi van, elmentünk egy haverral sörözni, a boltos nő (ő a legnagyobb pletykás a faluban, ahol lakunk) már azzal fogadott h hallotta, mi volt... tegnap este két barátnője kattintott rám msnen, h én milyen paraszt vok h szakítottam vele biztos csak a szexre kellett blabla.
Mindketten egy közeli kisvárosba járunk suliba, egyetlen egy busz megy oda reggel, úgyhogy nem tudom elkerülni :S Ma reggel is összefutottunk a buszon elkezdett ott nekem jajjgatni h ő hogy szeret még meg ki van borulva meg h nem tehetem ezt vele. Bakker de kb olyan hangerővel, ahogy a cigányok szokták, ott volt a buszon a fél falu mindenki minket hallgatott. Nekem meg égett a pofám h hogy voltam képes ezzel valaha összejönni :S
Na mind1 suli után nekem edzés van, ki várt a kapunál, amikor vége volt? Persze h ő, képes volt megvárni. Akkor elég bunkó módon elküldtem a halálba, de akkor se vette az adást, csak jött, és mondta, hogy ő nagyon szeret, és hogy majd később meg fogom bánni, h ott hagytam (????? ezt honnan veszi?) meg hogy adjak neki még egy esélyt ő lesz a legüberfaszább csaj a világon blabla hülyeségek. Még azt is megpróbáltam h bedugtam a zenét a fülembe de akkor csak elkezdett ordítani h halljam :S Egész hazáig jött egyszerűen nem tudtam lerázni itt is csak úgy h bevágtam előtte az ajtót. K*rva idegesítő volt, néha már tényleg egy hajszál választott el tőle h ne nyomjak le neki egy nyakast :S
Most meg fél órája felhívta az anyja az én anyámat h ÉN mit csináltam az ő lányával h csak sír meg depressziós meg ki van bukva meg öngyilkos akar lenni meg mittudomén.
Most mit csináljak, hogy hagyjon már békén? :S Sose fog leszállni rólam? Vagy adjak neki még egy esélyt, hátha attól lenyugszik (nem akarok)? Segítsetek pls :S
16/F
csak szerelmes szegény..: )
de ha már kidobtad szegény lányt akkor normálisan kellett volna nem bunkó módon kérlek szépen..barátok maradtatok volna vagy ilyesmi nem lett volna jobb mint ez a kajtatás utánad?!
szerintem üljetek le és beszéljétek meg normálisan úgyis egy busszal jártok meg egy suliba..nem muszáj ezért újra kezdeni csak beszéljétek meg..
remélem segíteni fog.
és ne legyél vele bunkó így is biztos nagyon fáj neki..
erdekes egy csaj lehet:D
de sztem beszeld meg vele.
ertessed meg, hogy mar nem akarsz tole semmit. ha nem fogja fel akkor mond el meg egyszer 2x 3x. legy turelmes.
te se orultel volna ha kitesznek nemde?
legy turelmes...tudom, hogy neked se jo igy. beszelj vele DE ne a fejevel hanem a lelkevel.
ertessed meg vele, hogy nem helyzet, h o itt csinalja a cirkuszt es hagyja abba. vmilyen szinten ez mar zaklatas. szoval ha akarod fel is jelenthetned.
de azt azert megse.
sok sikert
UI: elkerulni nem fogod tudni...hacsak el nem koltozol. minnel elibb beszelj vele. ez a tanacs
pfff, hát szerintem meg tartsd ezt a tempót, nézd levegőnek, akkor majd elunja előbb-utóbb. Szar ügy a falusi környezet, meg főleg a busz miatt, de semmiképp ne adj neki még egy esélyt, ha most nehezen válik meg tőled akkor második esély után miért lenne könnyebb, ráadásul te meg tudod előre hogy ez lesz a vége, az meg így milyen látszat-esély lenne már.
NE adj esélyt! NE üsd meg! NE is törődj vele, akármilyen nehéz is, ez a legjobb módszer.
19:52 neked adom, vidd gyorsan! :D
Am attól félek h ha normálisan beszélek vele akk azt hiszi h van még esélye :/ Meg én igazából nem akarok semmit sem tőle, beszélgetni se akarok vele meg a barátja se akarok lenni semmi.
Szedd össze magad és szép diplomatikusan küldd el a f@szba. Mondd azt hogy nem érzel semmit iránta, és vele lennél, csak nem tudod viszonozni az érzelmeit, és nem akarod megbántani ezzel. Meg még vmi olyat tegyél hozzá hogy csak azt akarod hogy neki jó legyen, csak már látod hogy veled együtt ez nem lehetséges, mert nem vagy képes rá. Ha hív, vedd fel, "Ne haragudj nem érek rá...Szia", majd tedd le. Meg fogja unni, nem fog hívni. Egy ideig, 1-2 hétig ki lesz bukva, de hamar már inkább csak magában kezd el szomorkodni. Az anyjának meg tisztán megmondhatod hogy nem érzel semmi szerelmi kötődést a lánya iránt, és ezt elmondtad neki is finoman, és többféle képpen is, de nem akarja elfogadni a válaszodat/döntésedet, és hogy sajnálod hogy emiatt így ki van. Az anyja nyugton lesz majd, a csaj is abba fogja hagyni egy idő után, és happy end.
Laci
19:54 vagyok.
PONTOSAN, egy ilyen csaj bizony elég félő, hogy esélyt látna bármilyen reakciódban. Ezért javaslom a semmit, se pozitív se negatív visszajelzést ne adj. A szakítás tényét közölted, mit kéne még megbeszélnetek?
A hírneved meg ne féltsd, ha én látok egy srácot aki nyugodtan zenét hallgatva bandukol az utcán, miközben körülugrálja egy hisztérika aki teli torokból próbálja túlüvölteni a fülest, hát nem kérdés, hogy melyiket tartom hülyének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!