Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar leszállni rólam az excsajom, rohadt idegesítő, mit csináljak vele? :S
Tegnapelőtt szakítottam a csajommal. Letöröltem msnről, mindenhonnan, telón azóta állandóan basztat, hívogat, smseket ír (írt már vagy 50et), ki is kapcsoltam inkább. Tegnap estére már a fél falu tudta h mi van, elmentünk egy haverral sörözni, a boltos nő (ő a legnagyobb pletykás a faluban, ahol lakunk) már azzal fogadott h hallotta, mi volt... tegnap este két barátnője kattintott rám msnen, h én milyen paraszt vok h szakítottam vele biztos csak a szexre kellett blabla.
Mindketten egy közeli kisvárosba járunk suliba, egyetlen egy busz megy oda reggel, úgyhogy nem tudom elkerülni :S Ma reggel is összefutottunk a buszon elkezdett ott nekem jajjgatni h ő hogy szeret még meg ki van borulva meg h nem tehetem ezt vele. Bakker de kb olyan hangerővel, ahogy a cigányok szokták, ott volt a buszon a fél falu mindenki minket hallgatott. Nekem meg égett a pofám h hogy voltam képes ezzel valaha összejönni :S
Na mind1 suli után nekem edzés van, ki várt a kapunál, amikor vége volt? Persze h ő, képes volt megvárni. Akkor elég bunkó módon elküldtem a halálba, de akkor se vette az adást, csak jött, és mondta, hogy ő nagyon szeret, és hogy majd később meg fogom bánni, h ott hagytam (????? ezt honnan veszi?) meg hogy adjak neki még egy esélyt ő lesz a legüberfaszább csaj a világon blabla hülyeségek. Még azt is megpróbáltam h bedugtam a zenét a fülembe de akkor csak elkezdett ordítani h halljam :S Egész hazáig jött egyszerűen nem tudtam lerázni itt is csak úgy h bevágtam előtte az ajtót. K*rva idegesítő volt, néha már tényleg egy hajszál választott el tőle h ne nyomjak le neki egy nyakast :S
Most meg fél órája felhívta az anyja az én anyámat h ÉN mit csináltam az ő lányával h csak sír meg depressziós meg ki van bukva meg öngyilkos akar lenni meg mittudomén.
Most mit csináljak, hogy hagyjon már békén? :S Sose fog leszállni rólam? Vagy adjak neki még egy esélyt, hátha attól lenyugszik (nem akarok)? Segítsetek pls :S
16/F
hehe ez nekem is eszembe jutott de szívesebben szednék fel valaki mást mint h vele összejárogassak =)
valszeg holnap még egyszer utoljára megpróbálok beszélni vele aztán utána nekem ő levegő...
Igen, téged. Azért írtam ki ezt a kérdést h válaszolj, meg hogy lásd, már nincs csajom. Sőt, azért regisztráltam a gyakorikérdésekre.
Amúgy nem vagy véletlenül szőke kék szemű 16 év körüli sportos határon túli csaj, aki szereti a finom fehér bort és az állatokat? XD Mert akkor már nagyon régóta téged kereslek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!