Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy kérés lenne ez tőle?
Barátnőm hízott egy keveset az elmúlt időszakban. Őt ez nagyon zavarja, és folyamatosan próbál diétázni, kisebb-nagyobb sikerekkel.
Viszont nekem sokkal jobban tetszik így, mint korábban, és ezt én sem gondoltam volna soha. Meg lehet ezt mondani neki anélkül, hogy megbántanám? Rossz ember lennék azért, mert arra kérném, hogy diétázás helyett fogadja el magát olyannak, amilyen most? Korrekt egyáltalán ilyet kérni?
Úgy érzem nagyon sok ember a társadalmi nyomás miatt sanyargatja magát, és elégedetlen. Az én szememben a szépség nem a minél kevesebb kilókon és centiken múlik.
Igen, nagy kérés lenne. Az ő testéről van szó, vagyis 100%-ban az ő döntése, hogy mit tesz vele. Az a legfontosabb, hogy ő jól érezze magát a bőrében; ha ő vékonyabban érzi magát jól, akkor értelemszerű, hogy leadja a felesleges kilókat.
Nincs mindenkinek hízás fétise:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
#1: Nekem sincs hízás fétisem, nem is szeretném, hogy több legyen, már az egészsége miatt sem. Egyszerűen csak sokkal nőiesebb most, jobb hozzá érni, megölelni, összebújni vele, stb.
#2: Pontos adatokat nem tudok. Magassága kb 165-170 centi között van valahol, súlyra meg 80-85 között. Ami soknak hangozhat, de úgy nőtt fel, hogy versenyszerűen sportolt, szóval nagyon sok izom van rajta, plusz erős csontozatú, szóval a zsírtömege annyira nem sok, mint elsőre tűnhet.
Szerintem akkor nincs vele gond, annyit tehetsz, hogy ha látod, hogy nagyon tulterheli magát, vagy leadott 10 kilót, akkor megemlited neki finoman, hogy nagyon jól néz ki szerinted a súlya megfelelő.
Mást nem tehetsz.
Nincs az a sportos múlt, amivel ez a súly ehhez a magassághoz ne lenne minimum duci. És hacsak nem testépítő volt, akkor ez minimum 20 kiló felesleg, de inkább több.
A másik, ahogy előttem is írták: ha hízásra hajlamos, akkor a fogyókúrától nagy eséllyel épphogy tartani fogja ezt a súlyt. Ha meg sem próbálja ezt, akkor innen nagyon könnyen lesz 100.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!