Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy kérés lenne ez tőle?

Figyelt kérdés

Barátnőm hízott egy keveset az elmúlt időszakban. Őt ez nagyon zavarja, és folyamatosan próbál diétázni, kisebb-nagyobb sikerekkel.

Viszont nekem sokkal jobban tetszik így, mint korábban, és ezt én sem gondoltam volna soha. Meg lehet ezt mondani neki anélkül, hogy megbántanám? Rossz ember lennék azért, mert arra kérném, hogy diétázás helyett fogadja el magát olyannak, amilyen most? Korrekt egyáltalán ilyet kérni?

Úgy érzem nagyon sok ember a társadalmi nyomás miatt sanyargatja magát, és elégedetlen. Az én szememben a szépség nem a minél kevesebb kilókon és centiken múlik.

2023. márc. 3. 17:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%

Igen, nagy kérés lenne. Az ő testéről van szó, vagyis 100%-ban az ő döntése, hogy mit tesz vele. Az a legfontosabb, hogy ő jól érezze magát a bőrében; ha ő vékonyabban érzi magát jól, akkor értelemszerű, hogy leadja a felesleges kilókat.

Nincs mindenkinek hízás fétise:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

2023. márc. 3. 18:01
 2/13 anonim ***** válasza:
44%
Attól függ hány cm és kiló.
2023. márc. 3. 18:01
 3/13 A kérdező kommentje:

#1: Nekem sincs hízás fétisem, nem is szeretném, hogy több legyen, már az egészsége miatt sem. Egyszerűen csak sokkal nőiesebb most, jobb hozzá érni, megölelni, összebújni vele, stb.

#2: Pontos adatokat nem tudok. Magassága kb 165-170 centi között van valahol, súlyra meg 80-85 között. Ami soknak hangozhat, de úgy nőtt fel, hogy versenyszerűen sportolt, szóval nagyon sok izom van rajta, plusz erős csontozatú, szóval a zsírtömege annyira nem sok, mint elsőre tűnhet.

2023. márc. 3. 18:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor nincs vele gond, annyit tehetsz, hogy ha látod, hogy nagyon tulterheli magát, vagy leadott 10 kilót, akkor megemlited neki finoman, hogy nagyon jól néz ki szerinted a súlya megfelelő.

Mást nem tehetsz.

2023. márc. 3. 18:20
 5/13 anonim ***** válasza:
21%
Ugye nincs anyafétised?
2023. márc. 3. 18:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi rossz nem lenne benne, ha megmondanád, hogy semmi gáz, ha nem fogy le, neked így még jobban is teszik.
2023. márc. 3. 18:33
 7/13 A kérdező kommentje:
A "nem baj ha nem fogy le", és a "le akar fogyni, de arra kérném, hogy mégse tegye" között elég sok különbség van :D
2023. márc. 3. 18:47
 8/13 anonim válasza:
100%
Szerintem mond meg neki, h mit gondolsz és azt is tedd hozzá, h ő dontsön.Mert ha nem akor lehet nagyon-nagyon megsértődne.
2023. márc. 3. 19:07
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
Aki hizasra hajlamos, az ugyis egesz eleteben fogyozni fog es megse fog tartosan kefogyni, vusszahizik mindig. Szoval nincs miert aggodnod
2023. márc. 3. 19:07
 10/13 anonim ***** válasza:
74%

Nincs az a sportos múlt, amivel ez a súly ehhez a magassághoz ne lenne minimum duci. És hacsak nem testépítő volt, akkor ez minimum 20 kiló felesleg, de inkább több.

A másik, ahogy előttem is írták: ha hízásra hajlamos, akkor a fogyókúrától nagy eséllyel épphogy tartani fogja ezt a súlyt. Ha meg sem próbálja ezt, akkor innen nagyon könnyen lesz 100.

2023. márc. 3. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!