Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom tegnap egy nagy vita után annyit mondott hagyjam békén, és azóta nem keres ! Meddig ne keressem?
Nagyon mérges voltam , mert megkértem valamire de nem tette meg és ezért azt mondtam neki hogy nagyon lusta és nem számíthatok rá , amiért megsértődött és kiabált velem majd mikor próbáltam közeledni azt mondta hagyjam békén és hazament !
Máskor is volt már vitánk,de ilyen hogy kiabál vagy nem keres,még sosem !
Azt mondta betelt a pohár, most hagyjam békén!
Negatív kommenteket legyszives ne írjatok , így is eléggé kivagyok !
Itt sok pozitívat a feminista nyomingerektől sajna nem fogsz kapni, min. hogy hagyd ott.
És próbálj nem veszekedni vele, levon mindig 1 rublikát a kapcsolat értékéből. :(
De, keresd, kicsit később.kérj bocsánatot, ha fontos neked.
#2 már gondolkodtam , hogy írok neki, bocsánatot kérek mert lehet nem kellett volna így rá mordulni!
Az alatt mit értesz hogy ha nem válaszol akkor hagyjam ?
Akkor engedjem el ?
Vagy várjam, hogy majd ír magától ?
#3 mindenképp bocsánatot kérek!
Remelem nem fognak lehúzni és szemet kommenteket írni bár látom jött abból is egy pár !
6
Hát figyelj, te tudod, hogy bocsánatot kell-e kérned, az viszont nem árthat, ha keresed. Nem szégyen kibékülést kezdeményezni.
Ha viszont ő nem akar békülni, akkor nyilván hagyni kell. Némelyek sportot űznek abból, hogy csenddel büntetnek - az ilyet nem szabad hagyni. Nálam pl egy hét a lélektani határ. Ha egy hétig nem hajlandó beszélni (legyen szó párkapcsolatról vagy ismerkedésről), akkor részemről el van engedve a történet.
Ez szakítás lenne ?
Azért a szakítás nem ennyi, az elég gyerekes lenne egy 42 éves férfitól !
#9 igazad van , sajnos ez a csend dolog elég gyerekes es veszélyes !
Nem csaltam meg, nem öltem embert csak kicsit erélyesebben ra szóltam !
Én is egy hétre gondoltam, de most mindenképp bocsánatot kerek tőle !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!