Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom tegnap egy nagy vita után annyit mondott hagyjam békén, és azóta nem keres ! Meddig ne keressem?
Nagyon mérges voltam , mert megkértem valamire de nem tette meg és ezért azt mondtam neki hogy nagyon lusta és nem számíthatok rá , amiért megsértődött és kiabált velem majd mikor próbáltam közeledni azt mondta hagyjam békén és hazament !
Máskor is volt már vitánk,de ilyen hogy kiabál vagy nem keres,még sosem !
Azt mondta betelt a pohár, most hagyjam békén!
Negatív kommenteket legyszives ne írjatok , így is eléggé kivagyok !
Sokan elfelejtik, úgy látszik, hogy te is, hogy nem úgy szokott zajlani a szakítás, hogy derült égből. Egyszer rosszat szólsz, és annyi. Hanem ez az utolsó csepp. Írod, hogy máskor is szoktatok vitatkozni. Nos, ez nem az. Ez veszekedés. Abból meg nem kell sok, hogy valakiben felgyűljön és elege legyen.
Független attól, hogy igazad volt-e abban, hogy lusta és nem számíthasz rá. De ha így van: te minek akarsz kibékülni?
Persze, többször volt mert sajnos olyan a munkám hogy inkább le sem írom és rettentően kivagyok , ideges stresszes bezárva kell dolgoznom le aláznak és néha sajnos nem figyelek arra hogy hogyan szólok hozza !
Már felmondtam , de meg van néhány műszakom és tudom ez nem ok arra hogy öt bántsam , nem is akarom, és tudja is mi van velem, miért teszem és mellettem áll csak néha lusta de tényleg csak nagyon ritkán!
Talán harmadszor fordult ilyen elő az egy évben !
Közös jövő,közös cél,közös tervek ,minden stimmel ,a kémia ,a hazaértem érzés a nyugalom a biztonság !
és nem is volt addig gond amíg ki nem álltam magamért a munkahelyen na azóta kicsinal a főnök,karácsony óta !és azóta érzékenyebb vagyok ha nem megy minden gördülékenyen ,és talán nekem vannak túl nagy elvárásaim!
Én annyit írtam neki hogy nagyon sajnálom !
Azt írta tudja és érti miért volt de ez már sok sok sok !
Ennyi volt a válasz !
Csak akkor kèrj tőle bocsánatot, ha tènyleg úgy èrzed, hogy te hibáztál. Ès ne azèrt, mert ő besèrtődött, ès játsza az agyát. Ez nekem így elèggè manipulatívnak tűnik. Ő mulasztott, de te èrezd magad szrul, mert szóvá mered tenni. Az meg külön gáz, hogy meg sem próbálta beszèlni, kiabált veled, ès elviharzott. Nekem ez elèggè red flag.
Èn a helyedben biztosan nem kèrnèk bocsánatot, ès nem is keresnèm. Sőt, inkább elgondolkodnèk a kapcsolaton.
"Azt írta tudja és érti miért volt de ez már sok sok sok !"
Ha èrti, akkor mièrt sok? Mit kellett volna megtennie?
#16 hat basszuska nagyon igazad van !!!!!kar volt írni neki !
De már többet nem írtam, nem válaszoltam rá !
Én azt hittem gyerekes csak , de így ahogy olvasom amit irsz néhány dolog meg eszembe jutott..🙁🙁
Mindig akkor volt gond ha nem az volt amit ő akart !
Es én meg azt hittem én vagyok a mérgező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!