Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy a barátom macskája bámul szex közben. Jogos a kérés, hogy addig zárja ki?
Figyelt kérdés
Tegnap is szexeltünk, erre majdnem ott ült a fejem fölött és bámult...Megkértem rakja ki, mert így nem tudom elengedni magam, kirakta, de utána "kezdhettük az egészet elölről"...2023. jan. 19. 10:38
1/14 anonim válasza:
Minket is szokott. Van, hogy atmaszik a mellkasomon kozben. Engem nem zavar.
Ettol fuggetlenul nem nagy keres kirakni arra az idore, de legkozelebb erre elotte gondoljatok es kesz, nem tudom, ez miert ert meg egy kulon kerdest.
3/14 anonim válasza:
Lehet csak ő is kívánja a szexet
Szerezzetek neki egy ellentétes nemű macskát
4/14 anonim válasza:
Megkérted, kirakta. Mi is a probléma tulajdonképpen? Legközelebb majd szex előtt kérd meg.
5/14 anonim válasza:
Jogos. De szerintem ez nagyon vicces mindig :D van olyan nézés, ami megmosolyogtat.
6/14 anonim válasza:
Nekünk kettő van bent. És folyamatosan ott szaladgálnak körülöttünk. A kedvencem mikor az ágy alatt a parkettán kopog a lábával. 😄
7/14 anonim válasza:
Ránk a kutya szokott morogni közben 😂 elhiszem, hogy zavaró, mi nem tudjuk kizárni úgyhogy kap kaját, hogy azzal legyen elfoglalva
8/14 anonim válasza:
"kirakta, de utána "kezdhettük az egészet elölről"..."
Remélem kezet mosott azért ezután, mert könnyen felborulhat odalent a pH-d bármitől
9/14 anonim válasza:
Ha macskája van akkor csajod van nem pasid
10/14 A kérdező kommentje:
8as persze h kezet mosott...
2023. jan. 19. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!