Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá párom, hogy hagyja már a fenébe a maratoni kajakészítgetést, amivel elmegy 2-3 naponta napi 2-3 óra, és inkább rendeljen mindig, hisz rohadt jól keres és felesleges ezen spórolni?
Férjem ilyen mint te, hát nekem 4 evembe telt mire nagyjából lenyugodtam h "nem enged" főzni.
Viszont nemcsak sok pénz elmegy, hanem én nem szeretem annyira a rendelt kaját, nem házi ízek. Összecsiszolódtunk, gyors kajákat készítek, és ő se szól annyit h minek főzök.
En ellenzem a kajatendelest alapbol, Mert egeszsegtelen es nem is tudom megfizetni naponta, de szerencsere imadok fozni. Viszont nem ertem, hogy hogyan mehet el naponta 2-3 ora ezzel, ha raadasul mindketten reszt vesztek benne. .. En pl tegnap foztem egy nagy labas toltott paprikat, igy ma is azt ettuk es holnaprra is maradt. Parommal csak hetvegen talalkozunk, szoval magamra fozok hetkozben. Holnap fogok vmit csinalni, de ket napra, aztan majd szerdan megint. Egy levest es masodikat 1 ora alatt elkeszitek. Tegnap is egy ora alatt vegeztem, pedig egyedul csinaltam. Persze tobb ido volt, mire megfott, de addig elpakoltam es mar a kanapen bujtunk egymashoz a baratommal. Szoval nem vagom, a 2-3 ora nagyon sol naponta. Miket esztek?
Amugy En sok fozeleket szoktam, sokszor husmentesen, inkabb zoldsegeket.
Ezek szerint imád főzni.
Pályát tévesztett. Ha napközben egész nap főzne, nem lenne kedve otthon is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!