Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá párom, hogy hagyja már a fenébe a maratoni kajakészítgetést, amivel elmegy 2-3 naponta napi 2-3 óra, és inkább rendeljen mindig, hisz rohadt jól keres és felesleges ezen spórolni?
Bakker! Mondd meg neki: Nem kell mindenből ipari mennyiségűt készíteni, és főleg nem kell a konyhában leélni a fél életét! Férfiként mondom: Imádok főzni. :))) Nekem egy thai tészta pl fél órás elfoglaltság (hozzáteszem: Mirelit zöldséget használok időtakarékosság okán, mert nincs kedvem zöldségaprítással tojózni. Egy paprikáskrumpli sem egy akkora durranás, hogy órákig főljön. Amikor még tépett, zacskóban sült sörös-mustáros karajt készítettem, az ugyan több órás dolog, azonban a jó hír, hogy a több óra alatt akár egy filmet is meg lehet nézni. Lemegy a film, kihasítod a zacsit, hagyod megpirulni, és szevasz. Kész a kaja. Időközben megsütöd a héjas gerezdeket, vagy hasábburgonyát, és helló. Baromi... Lusta szakács vagyok - szeretem, ha nem igényel folyamatos ottlétet az étel, vagy hamar elkészül (mert türelmetlen vagyok 😆😆😆😆).
Nem értem, hogy a párod mivel sz*rakszik annyit... Nem a rendeléssel van a baj, inkább azzal, hogy vagy nagyon rutintalan, vagy én nem tudom. Egy biztos: Egy átlag étel normaideje ½-1 óra körül mozog. Ha javasolhatom: Inkább arra kondícionáld, hogy időhatékonyabban főzzön. Nem attól lesz jó egy étel, hogy órákig bősz pofával kavargunk a tűzhely fölött. :)))
Kérdezd meg, hogy miért csinálja? Egyáltalán nem biztos, hogy spórolni akar, lehet kísérletezik, élvezi a főzést, a veled való közös időt.
Szerintem ez az időbefektetés nem olyan sok több napra elég étel főzésére, hazudik, aki kevesebből megcsinálja mosogatással, konyha takarítással, nyilván te sem vagy nagy segítség, és ami sül/fő és nem kell kavargatni nem vesz el a közös időből.
Ő rohadt jól keres, ezt leírtad, remélem te is. Miért nem rendelsz te ételt?
Neki ez élvezet. A bevásárlás, a menu kitalálás, a főzés
Százmilliószor egészségesebb
Százmilliószor változatosabb
Nincs megadva az adga hogy mennyit kell megennie
És lehet inkább főz és 10 év múlva vesz egy lakást kint elszórja. Nekem 1600 ft egy napra 4 étkezés. Ha bolti szendvicset reggeliznék az 800 , ebéd már 2100, uzsonna legyen valmai gyümölcs 200, és vacsi megint 1500-2000. Szóval napi 5 ezer vagy több.
Egy év alatt 1.2 millió ft-ot sporolok, nem lesz vitaminhiányom, nem lesz koleszterinproblémám, nem puffadok sok hozzáadott cucctól a rendelt kajában, nem eszem túl sok sót a rendelt kajában és még sorolhatnám
Szoval maradok a fozesnel
Szerintem helyes hogy szeretne házi kaját enni. Elvi és egészségi kérdés. Ha gyerek lesz, annak is rendeltek majd?
A bonyolult kajákkal viszont bem értek egyet. Egy lenvsefőzelék virslivel vagy spenót bundással vagy sajtos bafonos tészta is max 1 óra. De egy töltött paprika is 1 óra a többi csak főzési idő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!