Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá párom, hogy hagyja már a fenébe a maratoni kajakészítgetést, amivel elmegy 2-3 naponta napi 2-3 óra, és inkább rendeljen mindig, hisz rohadt jól keres és felesleges ezen spórolni?
Na, de minden rendelt kaja egészségtelen? Lehet rendelni étteremből, kajáldákból. Normális kajákat, ami nem hamburger és hasonlók. Biztos, hogy vannak olyanok, amik nem rosszak. Legalábbis szerintem... elvégre ezeket is ugyan úgy ott készítik el, csak nem neked kell. Persze nem értek hozzá:D De jó helyről én simán rendelnék. Ugyanakkor főzni is szeretnék és segíteni a barátnőmnek is szeretnék (ha lenne:D), mert az se rossz dolog, közös programnak is jó ha mindketten szeretjük.
Máskülönben én jobban szeretem a "bonyolultabb" vagy különlegesebb ételeket, mint a tök egyszerű, megszokott, sokszor ezért számomra unalmas kajákat.
A kérdező helyében ha mindketten jól keresnénk (vagy én annyira) azt csinálnám, hogy megbeszélnénk, hogy egy héten/hónapban mennyi nap legyen rendelős, mennyi nap legyen olyan, hogy beülünk valahová és mennyi olyan, hogy mi csináljuk a kaját. És akkor van ilyen is, meg olyan is. :) Mondjuk ez én vagyok, szeretek tervezgetni meg rendszerezni dolgokat. Egy ötletnek mindenesetre talán nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!