Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy kérés?

Figyelt kérdés

A párommal már évek óta együtt vagyunk együtt is élünk. Nem vagyunk már tizenévesek, mégis egy tinédzser szintű problémán nem jutunk túl.

Együtt járunk személyi edzésre külön edzőhöz, csak egy időpontban. A problémám az hogy a párom bejelölgeti az ott edző, illetve ismeretlen lányokat.

Mivel a fővárosban élünk ezért elég népes a terem, tehát még meg is kell keresnie őket név szerint.

Nagyon jó a kapcsolatunk és mindent meg tudunk beszélni ezt leszámítva ami azért vicces, mert sokkal nagyobb problémákat megoldottunk. Többször jeleztem már felé, hogy ez nekem rosszul esik, olyankor abbahagyja pár hónapra, majd újra elkezdi. Ez megy már jó ideje. Nem értem hogy miért kell egy férfinek szabadidejében random lányokat követni, pláne ha tudja, ha a párja már szólt érte. Nézze meg oké, de minek kell ezt jelezni is.

Sokszor beszéltem már vele erről olyankor mindig abbahagyja majd kb. két hónap múlva egyszer csak “elfelejti” és azt látom, mikor együtt vagyunk, hogy megint 3-4 ismeretlen virít a feedben.

Egyszerűen nem tudom erről leszoktatni.

Tudom hogy ez nem probléma, de nekem mégis rosszul esik. Ezen kívül más baj nincs a kapcsolatunkban.

Valami tippet tudtok adni?

2023. máj. 16. 16:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
94%
Ez ennél egyszerűbb dolog. Felejtsük el a témát, egyszerűen van valami ami neked rosszul esik, és neki nem létszükséglet. Akkor miről beszélünk? Ha szeretek valakit akkor igazán le tudok mondani egy ilyen "nem nagy dolog"ról.
2023. máj. 16. 20:43
 22/31 A kérdező kommentje:
#21 Abszolút egyet értek! Számomra is ez az alap tény. Megkérem valamire és vissza-visszatér ahhoz a dologhoz, ami abszolút nem létszükséglet, sőt…
2023. máj. 16. 20:57
 23/31 anonim ***** válasza:
35%
Az éremnek mindig legalább két oldala van.
2023. máj. 16. 21:15
 24/31 anonim ***** válasza:
97%
Ez pont nem az éremnek két oldala van eset, ez szimpla bunkóság, tiszteletlenség. A kérdező megkérte sokszor, hogy ne jelölgessen, ne követgessen mindenféle idegen nőt be a közösségi médián, mert ez rosszul esik neki, meglehetősen tiszteletlen vele szemben és egy idő után megalázó tud lenni, ez meg magasról szarik rá és csak azért is csinálja.. Gáz.
2023. máj. 16. 21:30
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

Pont, hogy itt van az éremnek a két oldala.

"mert ez rosszul esik neki"

A pasinak meg ez a kérés esik rosszul. Itt van a döntetlen.

"tiszteletlen vele szemben és egy idő után megalázó tud lenni"

Ja, mindenbe bele lehet magyarázni mindent.

2023. máj. 16. 23:02
 26/31 anonim ***** válasza:
92%

Szegény pasit mindjárt megsajnálom, hogy rosszul esik neki, h a barátnője mellett nem jelölgethet meg követhet be mindenféle idegen nőt, sad story. Arról szó nem volt, hogy a pasinak rosszul esik neki, max nem tetszik. Mégis mi eshetne ezen neki rosszul?? Talán vele szemben is ugyanolyan megalázó és tiszteletlen dolog ez a jelölgetés, mint ahogyan a barátnőjével szemben? Csak, mert a kérdezőnek ténylegesen rosszul esik, amit a srác illedelmesen telibe kakil.

"Itt van a döntetlen."

Aha nyilván, akkor ezt ennyi erővel mindenbe bele lehet magyarázni, pl: jaj a barátnőm megkért, h ne dugjam már másba a farkam rajta kívül, mert neki ez rosszul esik, de amúgy nekem is. Vagy: a barátnőmnek rosszul esik, ha más lánnyal is flörtölgetek, így megkért ne tegyem, de ez amúgy nekem is rosszul esik, szóval valójában döntetlen.. Azért remélem érzed, hogy ez így nagyon gyenge lábakon áll. Akinek nehezére esik egy olyan dolgot abbahagyni, amitől neki semmivel nem lesz rosszabb, ami nem nélkülözhetetlen és semmi erőfeszítésébe nem telik, ellenben tudja, hogy a párját nagyon zavarja, az már rég gáz.

2023. máj. 16. 23:43
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell megsajnálni. A tény továbbra is az, hogy lepkefing áll szemben lepkefinggel. Csak te az egyiket kősziklának látod. Hát, jársz szemorvoshoz. :D
2023. máj. 17. 14:58
 28/31 anonim ***** válasza:
Szerintem elég nagy probléma. Beteg szegény. Én nem tudnék ilyen emberrel együtt lenni. Lesz ott még más is a háttérben.
2023. máj. 17. 16:23
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Ja értem, tehát egy kapcsolatban felmerülő probléma, ami egyik/másik fél számára bántó/zavaró/megalázó/tiszteletlen az valójában csak egy “lepkefing”. Teljesen logikus, most hogy mondod, szerintem is az a jó párkapcsolat alapja, hogy telibeszarjuk, ha a másiknak rosszul esik valami.

A helyes ténymegállapítás az, hogy NEKED lepkefing, a kérdező számára viszont még mindig nem az, nem véletlen született meg a kérdés! Valójában a párjának kerülne kb lepkefingnyi erőfeszítésébe a szeretett nő kérését minimálisan tiszteletben tartani és leszokni eme bazi gáz tevékenységéről. Kompromisszum, ismerős? A kérdező is leírta, hogy nézze meg őket oké, de ne jelölgesse már be őket, mert ez túlmegy a határon, de ez sem megy. Én az ilyet kivágnám, aztán azt jelölget, akit csak akar!

2023. máj. 17. 19:26
 30/31 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! Abszolút egyet értek, én nem te hetek arról hogy nekem ez rosszul esik, de ő arról igen, hogy ezt “elfelejti”…

Köszönöm a válaszokat.

2023. máj. 18. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!