Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy kérés?

Figyelt kérdés

A párommal már évek óta együtt vagyunk együtt is élünk. Nem vagyunk már tizenévesek, mégis egy tinédzser szintű problémán nem jutunk túl.

Együtt járunk személyi edzésre külön edzőhöz, csak egy időpontban. A problémám az hogy a párom bejelölgeti az ott edző, illetve ismeretlen lányokat.

Mivel a fővárosban élünk ezért elég népes a terem, tehát még meg is kell keresnie őket név szerint.

Nagyon jó a kapcsolatunk és mindent meg tudunk beszélni ezt leszámítva ami azért vicces, mert sokkal nagyobb problémákat megoldottunk. Többször jeleztem már felé, hogy ez nekem rosszul esik, olyankor abbahagyja pár hónapra, majd újra elkezdi. Ez megy már jó ideje. Nem értem hogy miért kell egy férfinek szabadidejében random lányokat követni, pláne ha tudja, ha a párja már szólt érte. Nézze meg oké, de minek kell ezt jelezni is.

Sokszor beszéltem már vele erről olyankor mindig abbahagyja majd kb. két hónap múlva egyszer csak “elfelejti” és azt látom, mikor együtt vagyunk, hogy megint 3-4 ismeretlen virít a feedben.

Egyszerűen nem tudom erről leszoktatni.

Tudom hogy ez nem probléma, de nekem mégis rosszul esik. Ezen kívül más baj nincs a kapcsolatunkban.

Valami tippet tudtok adni?

2023. máj. 16. 16:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
80%
Én is az előzőekkel tudok egyetérteni: egyszerűen tiszteletlen. Másrészről meg szerintem ez baromira gyerekes. Lehet ideje lenne valami érettebb pasit választanod.
2023. máj. 16. 17:28
 12/31 anonim ***** válasza:
13%

Szolj Zuckerbergnek hogy loje ki az instat meg a fb ot.

Amig oda kirakjak magukat a nok mindig lesznek nyalcsorgatok is.

Ez tenyleg olyan mint a drog. Azzal a kulonbseggel hogy a drogrol ha nehezen is de le lehet szokni.

2023. máj. 16. 17:43
 13/31 anonim ***** válasza:
74%
Ezt még tinédzserszintű problémának sem mondanám, ezt még egy tini is értené és tisztelné a párját a te felnőtt pároddal ellentétben. De ha belegondolsz itt nem a kutatás, a jelölgetés a probléma hanem az az ok amiért csinálja, amiről láthatóan te sem szeretnél tudomást venni mert nálatok, veletek szerinted minden húha de rendben van és tökéletes. Hát nem! A felszín alatt ott van a konkrét oka annak, hogy a párod más nőket kutat név szerint és jelölget és követ, ilyet okkal csinál bárki nem csak úgy robotizáltan értelem nélkül. Ezen gondolkodj el a saját érdekedben.
2023. máj. 16. 17:49
 14/31 anonim ***** válasza:
78%
Te hagyod csajozni konkretan 😂
2023. máj. 16. 18:24
 15/31 anonim ***** válasza:
92%

A nővérem barátja is ilyen volt. Amúgy még sok év együtt töltött idő után is nagy, mély beszélgetéseik voltak, és sokmindenen átsegítették egymást. Csak volt ez... Igaz, ő férfiakat is jelölgetett (de azért nőt egyértelműen többet), és élőben is rengeteget beszélgetett, mindenkinek segített minden szirszarral, ráadásul a nőismerősökkel való beszélgetéseit sokszor teljesen nyíltan folytatta, elmesélte, megmutatta, "figyeld, mit írt". Úgy tűnt, nem titkolózik, ő csak ilyen fura. Szeret mindenkinél bevágódni, faszagyerek, jó srác lenni, talán valamiféle megerősítést keres, komplexust ellensúlyoz, ki tudja.

Aztán pár év múlva kiderült, hogy megkefélt, akit csak tudott.

Ó, mi kis naivak!

2023. máj. 16. 19:39
 16/31 anonim ***** válasza:
Nővéred jól bekajálta
2023. máj. 16. 19:47
 17/31 A kérdező kommentje:

Abszolút nem tabu előttem a telefonja, megnyitja a levelezéseit előttem, használhatom bármikor a telefont, ha az enyém nincs kéznél. Sosem titkolja, hogy kivel beszél. Ezért nem gondolnám a beszélgetést, illetve egyből a megcsalást. Talán inkább ilyen követő gyűjtés, ugyanis azt nem írtam (nem tartom lényegesnek) hogy ki is követi őket nagyjából 1 nap után, aztán újakat követ be és azokat is kiköveti. Attól függetlenül nem szép tett, hiszen jeleztem már, hogy ez nekem nem oké.

Mindenkinek nagyon köszönöm a segítő szándékú választ! Meggondolom amiket írtatok!

2023. máj. 16. 20:32
 18/31 anonim ***** válasza:
És mit mondott, miért csinálja?
2023. máj. 16. 20:35
 19/31 A kérdező kommentje:

Illetve férfiakat is bekövet onnan napi szinten, így azokat is megkeresi, de az engem nem érdekel, így nem is tűnik fel annyira.. Attól függetlenül persze simán lehet, hogy nektek lesz igazatok és én vagyok naiv…

Ezért próbálom most más perspektívából nézni a kapcsolatunkat a leírt vélemények alapján.

2023. máj. 16. 20:37
 20/31 A kérdező kommentje:

Azt hogy “ő nem gondolja, hogy azért mert valakit bekövet megnézni a képeit aztán ki, azzal megcsalna” meg hogy “hát napi szinten ott vagyunk, ha én bekövetnék valakit őt nem érdekelné amíg vele élek és vagyok nap mint nap ezért nem érti én mit foglalkozok vele”.

2023. máj. 16. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!