Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog párkapcsolatban élek, szerető barátnővel, mégis többre vágyom. Ki/mi itt a probléma?
Ezalatt értem, hogy más nőkkel/lányokkal is szeretnék lefeküdni, nagyon hajt még a vadász ösztön, és erről úgy tűnik nagyon nehéz leszoknom, ha egyáltalán lehetséges.
Ez nálam szigorúan csak szexuális, semmi érzelmet nem akarok kötni másokkal, csak hiányzik a "hedonizmus" e téren.
Most én vagyok a probléma, hogy nem vagyok hűséges a barátnőmhöz, vagy ez természetes, és lehet, hogy nem egészséges nekem a kapcsolatom? (1 éve vagyunk együtt)
21/F
Vadasz pszton xd mi vagy te, egy allat?
Amugy szakits vele, ha nem tudod a futykosodet a gatyoban tartani.
Nem világos, hogy mellette másokkal is szexelsz (vagyis rendszeresen megcsalod) vagy csak szeretnél?
Amúgy szerintem valahol normális, fiatal férfi vagy, hajtanak a hormonok, tapasztalatra vágysz, újdonságra, kipróbálni másokkal stb. Nem baj, de akkor nem fair a barátnőd idejét pazarolni. Szerintem ilyenkor az lenne a korrekt ha szakítanátok Van olyan, hogy szeretsz valakit, de nem illetek össze vagy rossz az időzítés.
Csatlakozom, nőként is megértem, hogy fiatalon kivancsi az ember…
Anno lányba is volt ilyen ismerős, aztán agyba főbe csalta végül a pasiját. Sokan kíváncsiak, és nem csak pasik ilyen korban, elhiheted..
A korrekt válasz szerintem tudod te is mi lenne, ha nagyon mennél, és már írták is. Neked kell döntened, hogy a háta mögött ismerkednél, vagy gyáva vagy szakítani is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!