Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog párkapcsolatban élek, szerető barátnővel, mégis többre vágyom. Ki/mi itt a probléma?
Ezalatt értem, hogy más nőkkel/lányokkal is szeretnék lefeküdni, nagyon hajt még a vadász ösztön, és erről úgy tűnik nagyon nehéz leszoknom, ha egyáltalán lehetséges.
Ez nálam szigorúan csak szexuális, semmi érzelmet nem akarok kötni másokkal, csak hiányzik a "hedonizmus" e téren.
Most én vagyok a probléma, hogy nem vagyok hűséges a barátnőmhöz, vagy ez természetes, és lehet, hogy nem egészséges nekem a kapcsolatom? (1 éve vagyunk együtt)
21/F
11
Lehet, de még mindig jobb ha így hibázik, mintha megcsalná a bnojet. Ha semerre nem lép akkor meg az lesz a baja. Sosem látja a másik oldalt, és mindig azt hiszi hogy maskepp lenne jobb.
Iylen az élet: döntéseket hozunk, aztán megyünk előre, ha van eszünk meg tanulunk a hibainkból. Ráadásul a mi egyiknek nem volt jó lépés, a másiknak meg pont hogy jót tesz.. erre nincs örökérvényű szabály.
"Hàt ismerek olyan embert aki fiatalon kikalandozta magàt aztàn feleség mellett is hajtotta a "kìvàncsisàg"
Nem hiszek abban, hogy fiatalon "ki tudok adni" magamból valamit, ami a személyiségem része. Ha nem lenne az, nem vágynék rá. Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy most sokat leszek egyedül, hogy később el tudjam viselni a gyerekeimet. Semmi értelme, de a szex mindig kiesik a logika markából.
A volt barátom pont ilyen, mint te, csak ő kicsit már idősenb előrébb jár a témában. Ő konkrétan tudja és úgy keres párt magának, hogy idővel szeretne mellé egy másik párt, akivel csak szexualitás viszony van, érzelmi nincs.
Viszont neki ez azért is volt így, mert mindenféle irány érdekelte. A férfiak gondolata sem hagyta hidegen, viszont óvatosnak kell lennie ezzel a kísérletezéssel. Mert sajnos már neki sem elég az, hogy jaj ezzel vagyok aztán azzal, hanem már tudja mit akar, és azt sajnos nagyon nehéz elérni.
Végig őszinte volt, csak adtam neki egy esélyt, hogy nézzük meg mi lesz belőle, úgyhogy nem azért írok, hogy szidjam. Csak úgymond ez is egy ide illő tapasztalat kicsit más szemszögből nézve. :)
A vadászösztön nem létezik.
Az van, hogy ember vagy, és nem vagy szerelmes. Amivel semmi gond nincsen, mert a szerelem múlandó, de ilyenkor már átveszi a helyét a kötődés és a mélyebb szeretet. Szóval ami jelenleg van benned az az, hogy egyáltalán nem veszed komolyan a kapcsolatodat, sem a párodat.
Oké, tudom, hogy ezt most támadásnak érezheted, és hogy benned máshogyan alakultak ki a tervek. De amit szeretnél az nem működik... vagy csak vele vagy, vagy nem. Nincs köztes állapot, és ez már ki is lett jelentve.
Figyelj, fiatal vagy. Ha szeretnél menni, akkor menj. Inkább most, mint 30-as éveidben X gyerek után. Neház szakítani, mert elhiszem, hogy jó együtt lenni vele, de ez moat a részedről nem komoly már.
Mindenképp azt javaslom, hogy menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!