Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Újra jóban van az exével....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra jóban van az exével. Csak baráti vagy több lehet?

Figyelt kérdés

2 hónapig voltak együtt, azt mondta a párom, csak fellángolás volt. Nem sokra rá jöttünk össze, akkor nagyon rosszban voltak a csajjal. Eltelt fél év, és újra jóban lettek, úgy értem nem legjobb barátok meg semmi ilyesmi, de azért nagyon élvezik egymás társaságát, amikor szomorú a csaj rögtön ugrik, hogy felvidítsa, valahogy mindig úgy vannak a programok, hogy ő is ott legyen. Bulik alkalmával volt, hogy kb. ugyanannyit figyelt rá mint rám, vagy vele még többet foglalkozott és megérintették egymást, tudjátok ilyen “lopottan”, hogy amikor átadták a poharat hosszan összeért a kezük, meg szorosan mellé ült a párom, hogy összeért a combjuk (ezt csak mesélték).

Tudom, hogy van barátság és sokan jóban vannak az exükkel ezért nem akrok balhèzni csak érdekelnének a ti tapasztalaitaitok erről, hogy ilyen esetben is lehet e szó barátságról vagy ez tobb

2023. máj. 20. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Ez már bőven több... Én totál kiborulnék már ettől, és megkérdezném, hogy kivel akarja folytatni a dolgot...:)
2023. máj. 20. 21:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Mi alapján több, mint barátság? Vagyis miből kéne biztosra tudnom hogy ez nem barátság? Sokan jóban vannak exükkel
2023. máj. 20. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem az első vagyok, de onnan, hogy "lopott" az érintés, hogy mindkettőtökre figyel, de rád csak azért, hogy ne fogj gyanút míg ő rá azért, mert igazából őt akarja. Ebből az lesz, vagy már van, hogy megcsal/elhagy érte, mint a sicc.

Tök mindegy egyébként, hogy fizikailag félrement vagy se meg az is, hogy fellángolás, vagy csak puszta vágy játszik szerepet, mert valójában hűtlen érzelmileg, sőt az elejétől fogva amolyan pótlék vagy.

Döntsd el, hogy nem elég hogy másodhegedűs vagy és megcsalt érzelmileg téren, akarsz-e szétcsalva testileg is, vagy azt, hogy szakítson veled. Megteheted te akár még ma és felszegett fejjel távozni, vagy inkább megalázva még jobban, mint vagy.... Rajtad múlik csak. 🤷‍♀️

2023. máj. 20. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem több. Ha ennyire nem tudnak előtted sem viselkedni, szinte biztos. Nekem nem kellene ilyen pasi.
2023. máj. 20. 21:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha én programot csinálok a párommal, akkor ott biztosan nem ül mellettünk az exe.

Ez nem barátság, ne legyél már ilyen naív. A hátad mögött röhögnek rajtad. Az is lehet, hogy azért nem jöttek össze még egyszer, mert a csaj nem akar komolyat a pasidtól, de nagyon imponál neki a szituáció, hogy mégis ugrik neki, ha kell. Lehet vele játszani, meg milyen jó, hogy "elveheti" töled, még ha csak rövid idöre is, a pasid meg odavan érte, azért csinálja ezt. Viszont veled marad, mert a csajnak meg nem kell. Ha kellene, már ott lenne nála.

Ez csak egy feltevés, de nagyon erre hajaz, ahogy leírtad.

2023. máj. 20. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez is lehet 5,hogy egósimogató a kérdező párja a lánynak, de a pasinak kell, szexre, vagy többre lényegtelen. Ezért illene szépen jól hátsóba rúgni. Egyáltalán nem "kell" választás elé állítani. Attól megalázóbb nem nagyon van (azon kívül, hogy talonban tartja a saját partnerét, hűtlen, szakítana a másik nő miatt), hogy megkérdezné, hogy a csaj, vagy ő, mert nyilvánvaló, hogy csak azért van a kérdezővel, mert a nőnek (jelenleg, nem tuti, hogy örökké) nem kell hiszen a kérdező párjának igenis a másik csaj a befutó.
2023. máj. 20. 22:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Merdezo ,nezd meg ezt es rajossz,h csak haremtag vagy…..

2023. máj. 21. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!