Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy barátnőm volt barátjával. A barátnőm már nem akar velem jóban lenni. A baráti társaságunknak is kerüli. Mit tennétek?
Barátnő exével nem jössz össze, főleg, hogy tudod, hogy milyen problémák lesznek a jövőben.
El kell fogadnod, az ő hozzáállása normális, nem akarja látni, és hallani hogy az exe mit csinál.
Altalaban hülyen nez ki amikor majd szakitanak es ott àll hoppon maradva 2 ex.
Az ex 1 érthetö hogy ignoral
A baratok/baratnok exei kerulendok vagy a baratsag banja.
Ne csodalkozz ha nem akar kapcsolatot tartani veled ezutan. Nem esik jol neki amit tettel, meg hat ki akarja a boldog exet nezegetni kozelrol???
Te mar valasztottal, hogy az exe, vagy a volt baratnoddel mesz egy uton. O legfeljebb tudomasul tudja venni, hogy innentol megszuntel szamara letezni a sajat akaratodbol.
Amugy tetszik ez a keverunk szo. Felelossegteljes hozzaallast takar, amolyan tini modra. Addig szorakoztal az exevel, amig osszejottetek. Most meg artalanul csodalkozol, hogy mi is tortent.
Ha kiraboltal egy bankot, utana mi lenne a helyes? Van ott meg helyes dolog? Elobb kellett volna gondolkodni. Meg utana sem artana, de lathatoan egyedul keptelen vagy ra, mert meg kerdest is kellett irnod rola. Minek az embernek ellenseg, ha ilyen baratai vannak, mint te?
43F
Viseld a következményeit!
Még ha nincs is benne harag, nyilván nem esik neki jól. El is mondhatná a véleményét mindkettőtöknek, tök jogosan. Ő inkább eltűnik a képből. Szerintem hagyd békén, nem vagy a barátnője. Én tudom, milyen érzés sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!