Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez sértődés, vagy valamilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez sértődés, vagy valamilyen érzelmi zsarolós játszma?

Figyelt kérdés
A párom finoman szólva irányító típus. Ő a férfi. Irányítás alatt azt értem, hogy kb mindent ő szabályoz, a kommunikációt is!, és nekem mindenben alkalmazkodnom kell a napirendjéhez. Elég keveset találkozunk emiatt, akkor is úgy, hogy beszorít 2 megbeszélés közé pár hetente! Én felvetettem, hogy az is jó, ha ameddig nincs több ideje, addig találkozzunk rövidebb időre pl egy ölelésre, de azt mondta ő nem 5 percet akar rám szánni. Csakhogy a hosszabb időre meg x hetente van ideje. Megkerdeztem hogy egyántalán akar-e velem többször találkozni? (Utalva ezzel a felvetésemre hogy gyakrabban akar rövid időre is) Erre megkaptam hogy az ő munkája (felső vezető) kiszámíthatatlan, egy-két napot sem tud előre tervezni, de közösen megoldjuk az alkalmakat. Azt válaszoltam hogy én nem látom a közösent abban, hogy az én ötleteim elveti, és mindig engem igazít az időbeosztásához, azt is x hetente. Na erre megsértődött, és egy napig nem is keresett. Rákerdeztem hogy megsértettem valamivel? Válasza igen, bántja amiket írtam neki, de nem fejtette ki hogy pontosan mi bántja? Szerintetek amit csinál az érzelmi zsarolós játszma, vagy valóban megsértődött azon amiket mondtam neki?
2023. máj. 1. 10:31
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Jelentem, ennek részemről vége. Az üzenetemet mégcsak el sem olvasta, a fb-ra pedig posztolgat. Ennek itt vége, maradjon meg a sértettségben vagy akármiben, (de egyre biztosabb vagyok abban hogy ez egy játszma volt) és jobb is ha többet nem keres. Én most kisírom magam, aztán majd talpra állok. Minden választ köszönök szépen!
2023. máj. 1. 19:34
 32/37 Noren1989 ***** válasza:
100%
Kérném ide a legnagyobb hős c.szàmot.
2023. máj. 1. 19:38
 33/37 anonim ***** válasza:
65%

Sajnálom!

Biztos vagyok benne,hogy többet,jobbat érdemelsz,ezért alakult így!...

2023. máj. 1. 19:49
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van es kitartas! Ennel csak jobb johet.
2023. máj. 1. 19:50
 35/37 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm! 32-es okés, tudod most meg is hallgatom. 😁
2023. máj. 1. 20:27
 36/37 anonim ***** válasza:
82%

Biztos vagy benne, hogy kell neked egy ilyen "társ", aki SOHASEM lesz melletted? Most csak magadat nyugtatod és hitegeted azzal, hogy később több ideje lesz rád. Megkérdőjelezem azt is, hogy esetleg nincs-e valaki más/mások is melletted. Az ilyen embernek mindig a sokadik leszel a sorban. Képzeld el vele a jövődet. Gyerekek, akikkel magadra vagy hagyva, miközben ő dolgozik, ide oda jár nélkületek.

Van egy barátnőm, pont ilyen életet él. Soha nincsenek közös programok, még a hétvégéket is betervezi a férje mindenkivel, csak ő nincs sehol ezeken a programokon. Csak a gyerekek és a háztartás tölti ki a napjait, úgy hogy a barátnőm amúgy egy orvos aki éppen gyesen van.

Akarod ezt az életet élni? Nem hiszem. Szerintem el sem juttok idáig, mert még időt sem szán rád. Sajnálom, de egy ilyen ember mellett csak a boldogtalanság várna rád.

2023. máj. 3. 17:52
 37/37 A kérdező kommentje:
Olvasd el a 31-es kommentem. Köszönöm!
2023. máj. 3. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!