Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti ezen megsértődnétek?
A barátnőmmel valamelyik este összebújtunk egy kis whiskyzős-buja estére. Elindítottam egy zenei válogatást, csak hogy meglegyen a hangulat a szexhez. Mondtam is, hogy ezekről a dalokról most már mindig ő fog eszembe jutni.
Épp a csajom köldökéből nyalogattam volna ki egy kis whiskyt, mikor a felcsendült a Smashing Pumpkinstól az Ava Adore ( https://www.youtube.com/watch?v=9uWwvQKGjLI ) mire annál a sornál, hogy "It's you that I adore/You'll always be my whore" a barátnőm kifakadt, hogy akkor én most k.rvának nézem őt?!
"Csajok, ti ezen megsértődnétek?" - Ha ezelőtt az "incidens" előtt mindig normálisan bántál velem egyáltalán nem, sőt fel se venném, elvégre a koldokombol pialnal ami számomra csikis&izgis.
Ha nincs rá ok így mint a barátnőd csak vagy az elkényeztetett kislányok vagy az agyilag nulla fajta nők viselkednek már bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!