Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sértődés és eltűnés ilyenért?
Sziasztok
Nem tudok már hova fordulni ezzel a helyzettel. A barátommal heti szinten találkozunk, de van amikor ez nem sikerül, mert munka, képzés is megy párhuzamban.
A legtöbbször így is úgy tudom megoldani a találkozót, hogy hiányzok valahonnan.
Már a mult héten szóltam, hogy ezen a héten nem tudok menni, nem tudok hiányozni most egyikből sem. Tegnap újra kérdezte és elmondtam megint, hogy sajnos nem tudok szabad lenni. Szomorúan, majd lerázóan letette a telefont, azóta se kép se hang. Iszonyatosan érzem magam... Ismerem annyira hogy akkor ilyen ha duzzog, haragszik, na de ez a teljes ignorálás...
Nem vagyunk gyerekek, de most mit kellene tennem? Annyira hülye helyzet.
Már jóval azelőtt együtt voltunk hogy elkezdődött ez az átmeneti időszak. Megbeszéltem vele többször is, hogy biztos menjek? Nem lesz baj? Azt mondta kibírjuk ezt a pár hónapot.
De rendben akkor elkönyvelem úgy, hogy én tettem ezzel tönkre a kapcsolatot.
Nem hajlandó beszélni velem.
Azt hiszem innentől nem is fogok erőlködni, találja meg azt a személyt aki maximálisan ki tudja őt szolgálni, és ezt most minden rossz szándék nélkül mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!