Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik hete nem válaszol, csak sziveket küld az üzeneteimre. Hagyjam?
"igyekeztem biztosítani arról, hogy számíthat rám"
1,5 hónapos kapcsolatban ezek üres szavak. Rózsaszín köd amint elszáll vége lesz ennek. Igaz van a srácnak, nincs értelme így.
"mit tehetnék?"
Engedd el...
Tudod, hogy miért nem válaszol? Hogy ne etesse az érdeklődésed. Le akarja építeni a kapcsolatot, hogy tudjon feledni, de te nem engeded.
Első válaszoló: még nem ment ki, itthon van.
Én értem, hogy le akarja építeni, de azt reméltem beszélünk még, azt ígérte, nagyon hiányzik. Én tényleg megvártam volna, őszintén szeretem. Anyukája elmesélte hogy volt már ilyen máskor is, hogy ki kellett mennie jóval rövidebb időre és elhagyta az akkori párja akivel 5 éve volt együtt. Én megértem a félelmeit. De tényleg nem tehetek semmit? Se egy levélváltás nem fér már bele se semmi? Lekövetett facebookról, ismerőse maradtam. Kértem, ha tényleg ennyire el akar tolni magától tiltson le, fejezze ki akkor hogy ez ennyi és befellegzett. Nem teszi.
Kérdeztem a jövőben lehet-e még belőlünk egy pár. Azt mondta, hogy annyi sok minden történhet velem ezalatt az idő alatt és még annyira gyerekcipőben járt a kapcsolatunk, ő biztosan nem fog becsajozni odakinn de hogy nekem hogy alakul az életem az más kérdés.
Nagyon fáj, hogy nem beszélünk
*De tényleg nem tehetek semmit? Se egy levélváltás nem fér már bele se semmi?
Semmi. Ellenben a türelem férfit terem:)
"mert úgy érzi pokol lenne számára úgy kimenni, hogy ő végiggürizi én pedig vagy megvárom vagy nem.."
Másfél évig volt a férjem katona.
Fel sem merült, hogy akkor válunk, vagy hogy nem várom meg.
A párod eleve arra rendezkedett be, hogy ott új életet kezd.
Te már nem szerepeltél akkor sem a terveiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!