Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Harmadik hete nem válaszol,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmadik hete nem válaszol, csak sziveket küld az üzeneteimre. Hagyjam?

Figyelt kérdés
A párommal 1,5 hónapja voltunk együtt, mikor bejelentették neki, hogy Macedóniába kell mennie egy évre. Nincs lehetősége maradni, hiába próbálta elintézni. Így meg szeretné szakítani a kapcsolatot, mert úgy érzi pokol lenne számára úgy kimenni, hogy ő végiggürizi én pedig vagy megvárom vagy nem... Természetesen én megvárnám, de gyerekcipőben még a kapcsolatunk, így megértem a kételyeit. Megbeszéltük ezt, igyekeztem biztosítani arról, hogy számíthat rám. Három hete nem találkoztunk, nem ír vissza, ha írok neki, rögtön megnézi az üzeneteim, de csak sziveket küld rá. Édesanyjával tartom a kapcsolatot, azt mondta, hogy eléggé ki van bukva, részben a kapcsolatunk miatt is mert ő így nem szeretné, részben pedig a puszta tényen, hogy mennie kell, sokmindent bevállalt itthon, részmunkaidőben autót szerelt, most mindenről le kell mondania átmenetileg. Megértem, amin keresztülmegy lelkileg. De mit tehetnék? Tényleg fogadjam el, hogy ez a vonat elment? Hiszen én szeretem és ő is engem.

2020. júl. 29. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
Ha katonaságnál van akkor nem írhat neked sms-t kintről, ezt mégy egy mezei szürke kis veréb is tudja. Irna ő neked, de nem lehet. Fogd fel, tiltja a szabályzat:)
2020. júl. 29. 22:24
 2/10 anonim ***** válasza:
34%
A Descendants of the Sun sorozat, meg egy jó sori, és nekem is nagyon nagyon tetszett:D
2020. júl. 29. 22:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"igyekeztem biztosítani arról, hogy számíthat rám"

1,5 hónapos kapcsolatban ezek üres szavak. Rózsaszín köd amint elszáll vége lesz ennek. Igaz van a srácnak, nincs értelme így.

"mit tehetnék?"

Engedd el...

Tudod, hogy miért nem válaszol? Hogy ne etesse az érdeklődésed. Le akarja építeni a kapcsolatot, hogy tudjon feledni, de te nem engeded.

2020. júl. 29. 22:26
 4/10 anonim ***** válasza:
25%

Ezt meg ki ne hagyd a következő kamukérdésedből:

[link]

2020. júl. 29. 22:29
 5/10 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: még nem ment ki, itthon van.

Én értem, hogy le akarja építeni, de azt reméltem beszélünk még, azt ígérte, nagyon hiányzik. Én tényleg megvártam volna, őszintén szeretem. Anyukája elmesélte hogy volt már ilyen máskor is, hogy ki kellett mennie jóval rövidebb időre és elhagyta az akkori párja akivel 5 éve volt együtt. Én megértem a félelmeit. De tényleg nem tehetek semmit? Se egy levélváltás nem fér már bele se semmi? Lekövetett facebookról, ismerőse maradtam. Kértem, ha tényleg ennyire el akar tolni magától tiltson le, fejezze ki akkor hogy ez ennyi és befellegzett. Nem teszi.

Kérdeztem a jövőben lehet-e még belőlünk egy pár. Azt mondta, hogy annyi sok minden történhet velem ezalatt az idő alatt és még annyira gyerekcipőben járt a kapcsolatunk, ő biztosan nem fog becsajozni odakinn de hogy nekem hogy alakul az életem az más kérdés.

Nagyon fáj, hogy nem beszélünk

2020. júl. 29. 22:31
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

*De tényleg nem tehetek semmit? Se egy levélváltás nem fér már bele se semmi?

Semmi. Ellenben a türelem férfit terem:)

2020. júl. 29. 22:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha tiltja a szabályzat, az anyjával hogy beszél?
2020. júl. 29. 22:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseriteni, de az elozo kapcsolatom pont igy véget, a kommunikáció szempontjabol. Eloszor irogattam neki, es o emojikat, meg gifeket kuldott ra. Utana beragtam, h nem bir visszairni es mar en is csak emojikat es gifket kuldtem csak. Kb. Egy hetig ment a csak emoji mindket reszrol es egyszercsak irt reggel, h talalkozni akar meg aznap. Nekem aznap nem volt jo, erre messengeren szakitott a bunkoja... 🙄
2020. júl. 29. 23:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek vége van, sajnálom. Másfél hónap nagyon kevés idő
2020. júl. 30. 00:09
 10/10 anonim ***** válasza:
29%

"mert úgy érzi pokol lenne számára úgy kimenni, hogy ő végiggürizi én pedig vagy megvárom vagy nem.."

Másfél évig volt a férjem katona.

Fel sem merült, hogy akkor válunk, vagy hogy nem várom meg.

A párod eleve arra rendezkedett be, hogy ott új életet kezd.

Te már nem szerepeltél akkor sem a terveiben.

2020. júl. 30. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!