Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sértődés és eltűnés ilyenért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sértődés és eltűnés ilyenért?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nem tudok már hova fordulni ezzel a helyzettel. A barátommal heti szinten találkozunk, de van amikor ez nem sikerül, mert munka, képzés is megy párhuzamban.

A legtöbbször így is úgy tudom megoldani a találkozót, hogy hiányzok valahonnan.

Már a mult héten szóltam, hogy ezen a héten nem tudok menni, nem tudok hiányozni most egyikből sem. Tegnap újra kérdezte és elmondtam megint, hogy sajnos nem tudok szabad lenni. Szomorúan, majd lerázóan letette a telefont, azóta se kép se hang. Iszonyatosan érzem magam... Ismerem annyira hogy akkor ilyen ha duzzog, haragszik, na de ez a teljes ignorálás...

Nem vagyunk gyerekek, de most mit kellene tennem? Annyira hülye helyzet.

2022. okt. 11. 12:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

A 7. kommented után azt mondom: ő volt a tirpák.

Előtte viszont kb. ugyanazt írtam volna, mint 2. és 6. válaszoló.

Már csak ezért is jó lenne minden lényeges körülményt leírni a nyitóban.

Most a legjobb, amit tehetsz, hogy végigcsinálod ezt a képzést szingliként és utána újra elkezdesz ismerkedni.

2022. okt. 11. 14:00
 12/23 anonim ***** válasza:
Miért nem költöztök össze? Mi is teljes munkaidőben dolgozunk egyetem mellett (1-5 orank van már csak), mivel hétvégente tudnánk találkozni, ezért össze költöztünk. Nálatok ez nem opció?
2022. okt. 11. 14:01
 13/23 anonim ***** válasza:
79%
Én azt nem értem, szombaton vagy vasárnap este, ha egy órára elugrana hozzád, az is sok lenne neked? Akkor már nincs munka, nincs tanfolyam. Persze lehet, hogy tanulni akarsz ill. fáradt vagy, de azért aki szereti a másikat, az így is örülne a találkozásnak.
2022. okt. 11. 14:04
 14/23 anonim ***** válasza:
39%
Mi is hetente tudunk találkozni de ha valami közbejön akkor 2 hetente. Nem hisztizünk miatta. Ha ezt nem képes megérteni a barátod felnőtt fejjel hogy te most tanulsz még egy kis ideig akkor menjen keressen magának olyat aki úgy ugrál ahogy neki tetszik.
2022. okt. 11. 14:06
 15/23 A kérdező kommentje:

Közel 150 km távolság van köztünk jelenleg, és mindig én utaztam hozzá eddig. Nekem erre már se időm se pénzem, sem energiám.

Így is sokat hiányoztam hogy találkozhassunk és neki nem elég 1-2 óra, neki napok kellenek.

2022. okt. 11. 14:12
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

1-2 óra miatt én nem utaznék 150 km-t.

Ez a kapcsolat halott. Ebben ennyi volt. Engedd el mert semmi értelme.

Ezt is le lehet pontozni.

2022. okt. 11. 14:19
 17/23 anonim ***** válasza:
93%
Férfi létére elvárja, hogy te utazgass, aztán játszmázik, mint egy kislány. Jobb lesz neked nélküle!
2022. okt. 11. 14:20
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Tehát a képzés előtt is távkapcsolatban voltatok.

Ez egy teljesen elfuserált dolog. Minek kellett ezt eddig (a képzésig) erőltetni egyáltalán?

"Nekem erre már se időm se pénzem, sem energiám."

Neki meg addig működött a kapcsolat, amíg te utaztál hozzá!

Sose sajnáld ezt a "lovagot"! Ennél csak jobb jöhet!

2022. okt. 11. 14:20
 19/23 anonim ***** válasza:
75%

Szóval hétfőtől vasárnapig reggeltől estig dolgozol és tanulsz?

Milyen képzés van vasárnap? Szerintem semmilyen..

2022. okt. 11. 14:35
 20/23 A kérdező kommentje:

18

Nem voltunk előtte távkapcsolatban, ezért is kérdeztem csomószor hogy biztosan menjek-e a képzésre.

Mostanra már teljesen elvesztettem a fonalat ezzel az egésszel kapcsolatban, ki mit tett a másikért vagy mit nem, jól úgy sem tudok kijönni már belőle.

2022. okt. 11. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!