Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit titkol előlem?

Figyelt kérdés

Egy honapot jartam egy török férfivel,aki mas varosba kerult munka miatt ez ido elteltével. Egy honapja van ott es azota nem keresett csak parszor,kerestem en is,de semleges válaszokat adott. megbeszeltuk hogy mindig latogatjuk egymast,de nem igy lett.

Egy hete arra lettem figyelmes,h leszedte magat facebook-rol. Ráirtam egy másik portálon,hogy mi tortent, de csak annyit mondott,hogy sokat kell dolgoznia,nincs erre ideje,sok az ismerőse es ezert torolte magat. Ennyi volt a beszelgetes.

Ma arra lettem figyelmes,hogy letiltott engem instagramrol. De nem csak engem,hanem az osszes magyar ismeroset.

+ma a semmiből bekövetett instán egy török 2 gyermekes nő, a napomat is megnéztem.

Mi állhat a háttérben? En nagyon szerelmes vagyok meg mindig belé es hihetetlenül fáj ez,mert nem értem,miért csinálja ezt...nem mobdtam semmi rosszat,nem zaklattam,nem hisztiztem meg ilyen hülyeségek.tenyleg nem ertem

Én 23 eves vagyok, ő 32

2019. febr. 7. 23:58
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Megnézte*
2019. febr. 8. 00:00
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mit titkol előled? A feleségét..
2019. febr. 8. 00:04
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Kérdezd meg a nőt, hogy miért követett be, ő valószínűleg őszintébb lesz Mohamednél.
2019. febr. 8. 00:10
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

:(

F/32

2019. febr. 8. 00:13
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónap semmi. Miért bonyolodna bele egy tavkapcsolatba?
2019. febr. 8. 00:19
 6/17 A kérdező kommentje:
1,5 órára vagyunk egymástól és elvileg "szeret"
2019. febr. 8. 00:21
 7/17 anonim ***** válasza:
97%
Aha. Ha neked ez szeretet, hogy lelépnek, letiltanak, meg nem keresnek, akkor milyen az, amikor nem szeretnek téged? Komolyan kérdezem.
2019. febr. 8. 00:35
 8/17 A kérdező kommentje:
Jogos a kérdés. Igazad van. Csak még nekem ez felfoghatatlan. En sose mkndanam olyannak hogy szeretem,akit nem szeretek.😩
2019. febr. 8. 00:39
 9/17 anonim ***** válasza:
48%
...ugye mennyivel jobbak a külföldi férfiak? :D
2019. febr. 8. 00:39
 10/17 anonim ***** válasza:
57%
Fel kell még nőnöd!
2019. febr. 8. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!