Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez sértődés, vagy valamilyen érzelmi zsarolós játszma?
Figyelt kérdés
A párom finoman szólva irányító típus. Ő a férfi. Irányítás alatt azt értem, hogy kb mindent ő szabályoz, a kommunikációt is!, és nekem mindenben alkalmazkodnom kell a napirendjéhez. Elég keveset találkozunk emiatt, akkor is úgy, hogy beszorít 2 megbeszélés közé pár hetente! Én felvetettem, hogy az is jó, ha ameddig nincs több ideje, addig találkozzunk rövidebb időre pl egy ölelésre, de azt mondta ő nem 5 percet akar rám szánni. Csakhogy a hosszabb időre meg x hetente van ideje. Megkerdeztem hogy egyántalán akar-e velem többször találkozni? (Utalva ezzel a felvetésemre hogy gyakrabban akar rövid időre is) Erre megkaptam hogy az ő munkája (felső vezető) kiszámíthatatlan, egy-két napot sem tud előre tervezni, de közösen megoldjuk az alkalmakat. Azt válaszoltam hogy én nem látom a közösent abban, hogy az én ötleteim elveti, és mindig engem igazít az időbeosztásához, azt is x hetente. Na erre megsértődött, és egy napig nem is keresett. Rákerdeztem hogy megsértettem valamivel? Válasza igen, bántja amiket írtam neki, de nem fejtette ki hogy pontosan mi bántja? Szerintetek amit csinál az érzelmi zsarolós játszma, vagy valóban megsértődött azon amiket mondtam neki?2023. máj. 1. 10:31
1/37 anonim válasza:
Kell ez neked? Hogy x hetente er csak rad?
2/37 A kérdező kommentje:
Én megértem a munkáját. Nincs azzal gondom hogy valóban elfoglalt, de kompenzálásként felvetettem a rövidebb ideig tartó találkozást addig amig nincs több ideje. Ezt mindig lesöpörte.
2023. máj. 1. 10:35
3/37 anonim válasza:
Mindegy melyik, mert egyik sem jogos, de ha ennyiből tippelnem kéne akkor a második. Azon is elgondolkodnék hogy én vagyok-e az egyetlen párja. Ha valakiért nagyon odavagyok akkor a szabadidőmet ráaldozom, akkor is ha ez kimerül az evésben, alvásban. Ezeket mind lehetne együtt is csinálni.
4/37 A kérdező kommentje:
Nincs senkije. Külfödre-belfödre is utazik, valóban elfoglalt, amit én tolerálok, támogatom a munkájában. Ahogy mondtam emiatt az sem gond, ha csak x hetente van több ideje találkozni, de addig szerintem megoldható lett volna amit javasoltam. A közösen kijelentését nem is értettem, hiszen mindig az van amit ő akar.
2023. máj. 1. 10:39
5/37 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, alapból sértődékeny, és ahelyett hogy azonnal elmondaná mi a baja, inkább napokra elvonul, hozzám sem szól. Amit javasoltam azzal pont azt fejeztem ki, hogy ha csak rövid időre is, de szeretnék vele lenni. Lényegében valóban nem értem min sértődött be?
2023. máj. 1. 10:42
6/37 anonim válasza:
Ha nem akar veled tobb idot tolteni, akkor az eleg lehangolo. Szerinted szeret teged ez az ember? Van kozos jovotok, ha ennyire nincs ideje?
7/37 anonim válasza:
Túl optimista vagy.
Nem gond, csak fájni fog. Nem kicsit, nagyon.
8/37 Noren1989 válasza:
Én ebben nem làtom azt a részt, h te pàrkapcsolatban lennél.
Nem töltötök együtt minőségi időt, de kb semmilyet se.
Ő nem fog ràd többidőt szakítani, pedig akkkkkkora nagy ember.
9/37 anonim válasza:
Mekkora idióta emberek vannak a földön...
10/37 A kérdező kommentje:
6-os bizony nyilván felmerült bennem hogy csak elővesz amikor neki éppen aktuális. A beszélgetéseink nagy része arról szól, hogy mennyire kimerült, fáradt, annyi a dolga hogy azt sem tudja hol áll a feje, plusz előre közli hogy mikor hova megy munka miatt, de sosincs az hogy x napot kijelöl találkozásra. Ez nekem már olyan mintha vmi lelki szemetesláda lennék, akinek az a feladata hogy pátyolgassam, tartsam benne a lelket, és mindenben rendeljem magam alá neki, és legyek boldog ha rám ér. Kérdeztem pontosan mi volt sértő azon amit mondtam, erre megint hallgat.
2023. máj. 1. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!