Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez sértődés, vagy valamilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez sértődés, vagy valamilyen érzelmi zsarolós játszma?

Figyelt kérdés
A párom finoman szólva irányító típus. Ő a férfi. Irányítás alatt azt értem, hogy kb mindent ő szabályoz, a kommunikációt is!, és nekem mindenben alkalmazkodnom kell a napirendjéhez. Elég keveset találkozunk emiatt, akkor is úgy, hogy beszorít 2 megbeszélés közé pár hetente! Én felvetettem, hogy az is jó, ha ameddig nincs több ideje, addig találkozzunk rövidebb időre pl egy ölelésre, de azt mondta ő nem 5 percet akar rám szánni. Csakhogy a hosszabb időre meg x hetente van ideje. Megkerdeztem hogy egyántalán akar-e velem többször találkozni? (Utalva ezzel a felvetésemre hogy gyakrabban akar rövid időre is) Erre megkaptam hogy az ő munkája (felső vezető) kiszámíthatatlan, egy-két napot sem tud előre tervezni, de közösen megoldjuk az alkalmakat. Azt válaszoltam hogy én nem látom a közösent abban, hogy az én ötleteim elveti, és mindig engem igazít az időbeosztásához, azt is x hetente. Na erre megsértődött, és egy napig nem is keresett. Rákerdeztem hogy megsértettem valamivel? Válasza igen, bántja amiket írtam neki, de nem fejtette ki hogy pontosan mi bántja? Szerintetek amit csinál az érzelmi zsarolós játszma, vagy valóban megsértődött azon amiket mondtam neki?
2023. máj. 1. 10:31
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem xsak olyan, hanem pontosan az is vagy. Hasznal teged akkor es annyit, amire neki szuksege van. Meg kommunikalni sem hajlando. Mi a jo neked ebben? Csak sajat magadat szivatod.
2023. máj. 1. 10:49
 12/37 A kérdező kommentje:
9-es én nem érzem magam idiótának amiatt, hogy nem követelőzöm, hanem toleráns vagyok, és korrekt megoldást javaslok. "Idióta" amiatt lehetek, hogy hagyom hogy a toletanciámmal visszaéljen.
2023. máj. 1. 10:50
 13/37 A kérdező kommentje:
11-es ezt is mondtam neki. Nem szó szerint így ahogy te, de mondtam neki. Erre is be volt sértődve. Azt hiszem eléggé egoista.
2023. máj. 1. 10:51
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Csakhogy itt nem az o valaszara kellene varnod, hanem sajat maganak feltenni a kerdest, hogy miert vagy egy ilyen kapcsolatban?
2023. máj. 1. 10:52
 15/37 anonim ***** válasza:
74%
Azt gondolja, hogy neked bele kellene látnod a fejébe. Szerintem hagyd ott, előbb-utóbb majd jön egy hozzád méltóbb ember.
2023. máj. 1. 10:53
 16/37 anonim ***** válasza:
86%
Igen tudjuk mindezek ellenére is te szereted és nem akarod elhagyni. Akkor szenvedjél csendben nem kell panaszkodni.
2023. máj. 1. 10:55
 17/37 A kérdező kommentje:
Igen. A hozzáállása gyerekes, és ez mindig akkor jön elő, ha nem úgy van valami amit ő akar, illetve akkor van ez, ha bármiféle problémát felvetek, és megoldást is javaslok. Kompromisszumra teljesen alkalmatlan. Most egy jó ideig hagyom is, mert több energiát nem vagyok hajlandó egy ilyen emberbe rakni. Megjegyzem, nem csak velem ilyen, hanem mindenkivel. Úgy hívják hogy nebáncsvirág.
2023. máj. 1. 10:56
 18/37 anonim ***** válasza:
76%
Muszaki menedzser
2023. máj. 1. 11:06
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

"Most egy jó ideig hagyom is, mert több energiát nem vagyok hajlandó egy ilyen emberbe rakni."

Örökké hagyni illene, nincs rád ideje, nem is akar rád időt szánni és kompromisszumra képtelen, akkor miért is várnál arra, hogy megváltozik-e?

2023. máj. 1. 11:22
 20/37 A kérdező kommentje:
19 egy ideig hagyom az azt jelenti, hogyha akarja elmindja mi a baja pontosan azzal amit mondtam, ha nem, akkor meg maradjon a sértettségben, de akkor én rá több energiát nem fordítok. Max estig várok, aztán onnantól fogva úgy ahogy írod, örökre hagyni fogom.
2023. máj. 1. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!