Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez sértődés, vagy valamilyen érzelmi zsarolós játszma?
Figyelt kérdés
A párom finoman szólva irányító típus. Ő a férfi. Irányítás alatt azt értem, hogy kb mindent ő szabályoz, a kommunikációt is!, és nekem mindenben alkalmazkodnom kell a napirendjéhez. Elég keveset találkozunk emiatt, akkor is úgy, hogy beszorít 2 megbeszélés közé pár hetente! Én felvetettem, hogy az is jó, ha ameddig nincs több ideje, addig találkozzunk rövidebb időre pl egy ölelésre, de azt mondta ő nem 5 percet akar rám szánni. Csakhogy a hosszabb időre meg x hetente van ideje. Megkerdeztem hogy egyántalán akar-e velem többször találkozni? (Utalva ezzel a felvetésemre hogy gyakrabban akar rövid időre is) Erre megkaptam hogy az ő munkája (felső vezető) kiszámíthatatlan, egy-két napot sem tud előre tervezni, de közösen megoldjuk az alkalmakat. Azt válaszoltam hogy én nem látom a közösent abban, hogy az én ötleteim elveti, és mindig engem igazít az időbeosztásához, azt is x hetente. Na erre megsértődött, és egy napig nem is keresett. Rákerdeztem hogy megsértettem valamivel? Válasza igen, bántja amiket írtam neki, de nem fejtette ki hogy pontosan mi bántja? Szerintetek amit csinál az érzelmi zsarolós játszma, vagy valóban megsértődött azon amiket mondtam neki?
"Ez sértődés, vagy valamilyen érzelmi zsarolós játszma?"
Minden sértődés egy érzelmi zsarolós játszma.
2023. máj. 1. 11:25
22/37 anonim válasza:
Vagy nem
2023. máj. 1. 11:26
23/37 anonim válasza:
Te jó ég. Sok pasi nem jut nőhöz, te meg hagyod magad egy ilyennek.
Vagy eltart? Ha igen akkor nem sokat tehetsz mert megvett.
De ha nem akkor keress egy férfit
2023. máj. 1. 11:50
24/37 A kérdező kommentje:
23 ezek után én sem tartom férfinek. Egy igazi férfi szerintem örülne a toleranciának, és a kompromisszum képességnek. Estig várok, aztán én ebből többet nem kérek.
2023. máj. 1. 11:52
25/37 anonim válasza:
Jól teszed! 19 voltam.
2023. máj. 1. 11:53
26/37 anonim válasza:
Ez igen! Jó döntés.
Amíg egy kapcsolat mindkét félnek jó (akkor is, ha csak 3 hetente találkoznak) addig minden rendben. De neked ez nem jó. Szerinte meg minden rendben. Ő valószínüleg nem fog ráérni később sem gyakrabban (ez egy hasonlóan elfoglalt nőnek teljesen ideális lehet) te meg igényelnéd a gyakoribb találkozást. Vagyis fogsz találni egy olyan férfit, aki szán rád időt, ő meg keresse meg az elfoglalt Hamupipőkéjét.
2023. máj. 1. 13:43
27/37 anonim válasza:
Engem megdöbbentett, hogy azt írtad hogy a párod. Én ebben nem látok semmilyen párkapcsolatot ahol erre a pasira azt lehetne mondani, hogy a párom. Mégis miben? Több hetente felkeres, van egy kis kufirc aztán újra hetekig hagyd őt békén mert elfoglalt. Bocs, de így egy fizetett qrvahoz jár az ember ha elfoglalt. Ezzel nem téged minősítlek hanem a helyzetet. A másik dolog: azt mondja ő a munkájából kifolyólag nem tud tervezni még 2 napra sem de attól még amikor együtt vagytok mindig elmondja legközelebb mikor, hová kell mennie. Ez nekem eléggé jó tervezésre adna lehetőséget ha ilyen pontosan tudnám előre a napirendem. Valahol sántít a dolog. És már írták, bizony fontolóra venném, hogy tényleg csak én vagyok e neki vagy esetleg van máshol egy családja, nője, menyasszonya. Benne van a pakliban.
2023. máj. 1. 14:03
28/37 A kérdező kommentje:
Nem, nincs senkije ez biztos. Ő nem csak velem ilyen egoista, sértődékeny, hanem mindenkivel az. Egyik kommentemben írtam is, hogy nebáncsvirágnak hívják akik ismerik. Mások szerint is egoista, és sértődékeny. Leginkább akkor, ha kompromisszumot kellene kötnie, mert ő mindenben versenyt lát.
Amiket írtál abban teljesen igazad van, én is így érzem, és ez a gyerekes elfordulás, sertődés ez a játszma ez tőlem teljesen távol állt mindig is. Ami még finoman szólva fura, hogy egyszer kérdeztem tőle, miből érzi hogy szeretve van, arra azt mondta az érintésből/ölelésből. Namármost én ezért is javasoltam hogy akkor ha kevesebb időre is, de egy ölelés erejéig találkozzunk, de elvetette ezt az ötletem, pedig ő maga mondta hogy ebből érzi hogy szeretve van.
2023. máj. 1. 14:35
29/37 anonim válasza:
Ne akard megfejteni, megvaltoztatni meg foleg. Ha nem jo neked vele, akkor ne eroltesd.
2023. máj. 1. 15:00
30/37 A kérdező kommentje:
Igen, erőltetni nem fogom. Azt hiszem én korrekt, kompromisszum képes voltam vele, ha valakinek ez nem jó, akkor nekem olyan ember mellett nincs helyem. Fáj az biztos, de ez már nem egészséges amiket művel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!