Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizikai bántalmazásig fajult párkapcsolat - ki a hibás(abb) ebben a szituációban?
Nem mondom meg, melyik fél vagyok, és azt sem, ki milyen nemű, nehogy ez befolyásoljon bárkit is. Független, racionális véleményeket szeretnék.
Szóval van A és B fél.
A-nak van egy macskája, aki már az összeköltözés előtt megvolt.
B szerint egyáltalán nem való a macska lakásba, de elviselte.
A macska nem volt ránevelve arra, hogy nem szabad kimenni az ajtón, B próbálta ránevelni, de A-nak nem tetszett, folyamatosan veszekedett vele, mert nem tetszett a "nevelési módszere".
Egy szép napon a macska nemcsak a lépcsőházba szökött ki, hanem lent ki volt nyitva az ajtó, és kifutott az udvarra. Az udvaron egy szomszéd épp kutyával volt, és megtörtént a legrosszabb: A kutya elkapta a macskát. Mindkét fél lerohant. A azonnal rá akart rohanni a felbőszült kutyára, miközben a macskát már a nyakánál fogva cibálta, szóval reménytelennek tűnt a dolog, a kutya gazdája sem tudta fegyelmezni a kutyát, úgy felbőszült. B visszafogta fizikailag A-t jó szándékkal, mert nem akarta, hogy bántsa a kutya őt is, de A ficánkolt, majd könyökkel gyomorba verte, hogy szabaduljon, és rárohant a kutyára. Amikor ő sem tudta simán csak elvenni tőle a macskát, akkor teljes erejével elkezdte rúgdosni a kutyát, úgy, hogy az nyüszített, végül pedig a kutya fejét rúgta meg, és az úgy engedte el a macskát. A-val ekkorra már a szomszédságból összesen 4 ember üvöltözött konkrétan (B-vel együtt), brutális fejmosást adtak neki, de őt nem érdekelte, sőt, még kvaanyázott is, és a macskával ment fel a lakásba. A lakásban B-ből kiszakadt a feszültség és lekevert egy pofont A-nak, és mérgében elmondta 10x is, hogy ő mondta, hogy meg kellene nevelni a macskát, és az, hogy a kutyát rúgja, nincs egyenlő szinten azzal, hogy a kutya elkapta a macskát, mert a kutya egy öntudatlan ösztönlény, ő pedig elvileg egy értelmes ember. A macska közben a haláltusáját vívta, de A nem engedte el, hanem rohanni akart vele az állatorvoshoz, B viszon próbált racinális maradni és megmondani, hogy szenved, inkább csak legyen vele és engedje el. Erre A úgy neki támadt, hogy B a falba is beverte a fejét kicsit és sebes, körömnyomos lett az arca.
Ugyanezen a napon A szakított, B-t kivágta a lakásból.
Közben A a közös megtakarításból elszedett több 100 ezer ft-ot a macskára mindenféle megbeszélés nélkül.
Nos?
Nem vagyunk borsodi nem idén barnultak, értelmiségiek vagyunk.
Egyikőnk sem alkalmazott ez előtt fizikai agressziót soha.
"Az meg hogy visszamenvén még fel is lesz pofozva... Ez nagyon meredek. Nemhogy támogatta volna, (az lett volna a dolga), de még pluszba fel is pofozza. Mindennek a legalja. Azon meg felesleges mártírkodni, hogy picit beleverte a fejét a falba, meg lett egy karmolás az arcán. Aki nőket pofoz fel, az ennyit viseljen el."
Én sem értem ezt az egészet. Hogy nézheti valaki ölbe tett kézzel ahogy a párja egy kutyával harcol? Mit tenne B ha nemi erőszak érné a párját az utcán? Hátat fordítana és otthon felpofozná még amiért más pénisze járt benne?
Tehát én tényleg nem értem B mit képzel és hogy nevezheti magát igazi férfinak.
Nem drágám, ha megpofoz a férfi te összeszedetett vele a cuccait, vagy rendőrt hívsz rá, hogy takarodjon el! Majd nem tudom, akkor hogyha a kérdező odavágott volna neki olyat, hogy a fal adja a másikat, vagy jól megrugdosta volna mint ő a kutyát, akkor mit csinált volna. Ideges, erőszakos embertől megszabadulsz! Ő a férfi, ő az erősebb!
Amúgy meg attól, hogy neked odacsap te neked attól még nem muszáj nemcsak azért, mert félsz hogy jobban kapsz, hanem azért, mert a testi erőszakra a testi erőszak nem megoldás. Te semmivel se vagy különb, ha ugyanazt teszed amit ő.
Mellesleg nem azért verte bele a fejét a falba, mert kapott hanem a macska miatt. És az, hogy kicsit verte be a fejét nem sokat számít mert mérgében nagyobbat is üthetett volna és csak magának galibát. Aki nem gondolkozik az ráfázik. Rá is fizetett, mert a macska megszívta, sőt lehet feljelenti a kérdező és a szomszéd.
Különben az, hogy a kutyát te idomítod, vagy okosabb mint a macska még mindig nem 100% arra, hogy nem támad meg akár téged mint a gazdáját, a kutya egy állat. Nem ember. Eléggé nevetséges, hogy azzal egyetértesz, hogy jó, hogy a kérdező is kapott, hogy verekedtek, de azzal már nem, hogy a kutya és a gazdája nem tehet róla, hogy a macska pont ott volt. A kutya gazdája a kutyaé! Nem a macskaé, ő miért is állna közéjük, hogyha semmi köze a macskához, azért, hogy megharapja a kutya? Hát persze.
Te se lettél volna azon hogy szétszed a kutyád egy idegen macskától, mert betojtál volna ott, hogy téged meg ne kapjon hiába a tiéd. Ez biztos, csak itt jár a szád, mert nem voltál ott.
Egy kutyától, egy szomszédtól "elvárod" hogy viselkedjen, de a nőtől nem. Aki a macskáért felelős és akinek az exe-a kérdező több válaszoló szerint megakart tőle szabadulni. De ő megvárta az alkalmat rá. Egyértelműen a nő a hibás, nem érdekes, hogy ki a gusztustalan, mert mindkettő az. De a fő ludas a nő még mindig, hiába mocskolod a kérdezőt.
" ha megpofoz a férfi te összeszedetett vele a cuccait, vagy rendőrt hívsz rá, hogy takarodjon el! "
Peeersze. Egyik kezembe a haldokló macskával egyensúlyozok az állatorvoshoz.
A másik kezemmel hívom a rendőrséget.
Harmadikkal dobálom a férfi cuccait drámaian ki az ablakon.
Negyedikkel pedig elkérem a lakáskulcsát.
Ötödikkel meg kioktatom a kutyás gazdit hogy ne merjen feljelenteni, mert ő is ludas hisz nem volt póráz a kutyusán.
Hatodikkal pedig kivédem a férfi további támadásait.
Ja, várj. Két kezem van. A macska meg valószínűleg kettőt is elvesz. Hoppá.
Nagyon szarkasztikus vagy fölöslegesen, de te sem tudsz válaszolni ugye a kérdésemre:
A nő miért hagyta, hogy oda kerüljön a sor, hogy a macska kimenjen az ajtón, ami nyitva maradt (a kérdező által?), hogyha látta a két szemével hogy a kérdező képtelen elviselni a macskát? Miért? Azért, mert többet ért neki a kérdező, mint a macska, vagy abban bízott, hogy változni fog a helyzet... És csak azt érte el vele, hogy pofont kapott és a macska majdnem nem élte túl a támadást.
Ki a legnagyobb felelős a történtekért, kié a macska? A szomszéddé, a kérdezőé, vagy a nőé?
Na kíváncsi vagyok, hogy szerinted miért nem dobta ki a kérdezőt a nő. Mi az oka? 🙄
"A nő miért hagyta, hogy oda kerüljön a sor, hogy a macska kimenjen az ajtón, ami nyitva maradt"
Gondolom a férfi véletlenül nyitva hagyta és ezt nem vette észre a nő.
Én csak játszani jöttem. B a kérdező és a férfi.
Amúgy nem mindegy már? Szakítottatok, mindenki megy a maga dolgára. Ha nem bírod a macskákat, ne válassz macskás nőt. Egy gonddal kevesebb.
"A nő miért hagyta, hogy oda kerüljön a sor, hogy a macska kimenjen az ajtón, ami nyitva maradt (a kérdező által?),"
Ez egy tök lényegtelen kérdés, nem tudjuk hogy volt.
"
Ki a legnagyobb felelős a történtekért, kié a macska? A szomszéddé, a kérdezőé, vagy a nőé?"
Milyen történtekért? Hogy megsérült a macska? Ez egy baleset, felesleges bűnbakot keresni, a lényeg nem ez. Viszont azt gondolom, hogy egy társasház közös udvarán (a leírás alapján ilyen helyzet lehet) ne legyen olyan kutya, akit a gazdája ennyire nem bír kordában tartani, és hatni rá. Vagy akkor a minimum a szájkosár. A barátnőmet meg akkor sem pofozom fel, ha szerintem nem úgy kellett volna viselkednie egy hirtelen stresszes helyzetben.
"Na kíváncsi vagyok, hogy szerinted miért nem dobta ki a kérdezőt a nő. Mi az oka?"
Kidobta, ott van a leírás végén.
Hát persze, hogy én beszélek baromságokat, ti véletlenül se, amikor már nemi erőszakot hordtok össze. 😂😂😂
Meg elvárnátok, hogy a kutya harapja össze a szomszédot, a kérdezőt is, mert "NEKI KÖTELESSÉGE" a két állat közé állni, mert a nő párja és mert férfi. Ja, persze. Hát nem is az ő macskája, csak a kérdezőé, miért is szedné szét őket? Ráadásul ha azt tette volna, akkor azzal jönnétek elő, hogy a nőre tojt rá magasról, mert nem vele foglalkozott, ahogy siratott a macska miatt, az nem baj, hogy nincs ujja, mert a kutya letépte ugyebár, de az igen, hogy nem nyújt támaszt a nőnek akinek a macskája rosszabb állapotban van. Ugye hogy így van? 😂
Leírta érthetően a kérdező, hogy a nőt féltette, hogy megharapja a kutya és az is baj! 😂
Olyan rosszindulatúak vagytok, hogy az már szomorú.
Nem számít, hogy a kérdező nyitotta ki az ajtót, vagy hogy troll kérdés provokáció, vagy valós történet pontosan úgy, ahogy a kérdező írta le, nem hazudik még egy betűt se a legtöbb válaszoló akkor is ellene van. Aztán csodálkozunk, amikor a férfiak azt írják, hogy a Gyakori feminácikkal van tele.
Nektek nem kombinálni kell, meg nemi erőszakkal előjönni, hanem a kérdésre válaszolni AZ SZERINT AHOGY LE VAN ÍRVA!
Direkt nem írt nemeket, vagyis ez troll kérdés, de mégse a kérdésre válaszoltok.
Azon vagytok kiakadva hogy kapott egy pofont, azon nem, az egyenesen bűn hogy a nőt vissza akarta fogni, hogy ne sérüljön és kapott egy gyomrost cserébe. Az nem gond, az sem, hogy a nő lopott, az is hanyagolható tény, hogy az övé a macska és az is, hogy ő még súlyosabban megsebesítette a kérdezőt és ennek az oka az, hogy a nő hibátlan, a férfi a rossz mindig. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!