Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők általában miért érzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők általában miért érzik kötelességüknek elcseszni a párjuk jó kedvét?

Figyelt kérdés
Vagy úgy egyáltalán bárkiét, aki jól meri érezni magát.
2023. ápr. 13. 01:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom a nő szólni mert, hogy mindig minden tiszta húgy utánad a wc-ben. Vagy ilyesmi.
2023. ápr. 13. 07:55
 12/23 anonim ***** válasza:
19%
Én is azt vettem észre, hogy ha egy kapcsolatban nincs probléma, akkor a nő csinál. Valószínűleg genetikailag bennük van.
2023. ápr. 13. 08:07
 13/23 anonim ***** válasza:
86%
Mert olyan nőkkel jöttök össze.
2023. ápr. 13. 08:13
 14/23 anonim ***** válasza:
80%
Ha a sikereidnek, örömeidnek nem örül, az gáz. Ha neki rossz kedve van neked meg jó, és csak emiatt nem fog úgy csinálni, mintha neki is jó kedve lenne, és elmondja, hogy mi bántja, ami a te hangulatodat is lehúzza, az úgy oké. Az ember jobb esetben empátiát érez a párja iránt, ergo rossz kedved lesz, ha neki is az van.
2023. ápr. 13. 08:25
 15/23 anonim ***** válasza:
89%
Neked kellenek ilyen nők.
2023. ápr. 13. 10:27
 16/23 anonim ***** válasza:
78%
Várj, gondolkodnom kell. Lehet, hogy nekem nő volt a férjem?
2023. ápr. 13. 14:31
 17/23 anonim ***** válasza:
82%
És a férfiak?
2023. ápr. 13. 14:57
 18/23 Sunshinedoll ***** válasza:
84%

Hát, szerintem egy odaadó, normális pasiba egyik nő se köt bele csak úgy indokolatlanul.

Ha viszont b-sztok kivenni a részetek a házimunkából, nem viszitek el a nőt randizni, nem vesztek neki virágot vagy dicséritek meg, de azt elvárjátok, hogy parancsra felizguljon rátok bárhol és bármikor, vagy épp elfelejtetek valamit, amit hetek óta leegyeztettetek, vagy már megint azon rimánkodik, hogy pakolj el magad után vagy hogy miért nem tudtál most az egyszer te bevásárolni, vagy már megint neked mindegy, mi a kaja otthon, akkor b-szódjon is el a kedvetek, és kapjátok össze magatokat :D.

2023. ápr. 13. 18:49
 19/23 anonim ***** válasza:
6%

"Hát, szerintem egy odaadó, normális pasiba egyik nő se köt bele csak úgy indokolatlanul."

Szerintem meg a legtöbb nő bármilyen pasiba beleköt, ha olyan kedve van.

2023. ápr. 13. 20:16
 20/23 anonim ***** válasza:
76%
Ilyenkor tényleg minden rendben van vagy csak azt hiszed? Esetleg csak veled van minden rendben?
2023. ápr. 13. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!