Miért érzik néhányan hazafias kötelességüknek, hogy rúgjanak egyet Schifferen?
2023. febr. 1. 11:50
1/5 anonim válasza:
Schiffer szerintem egy intelligens, okos, felkészült ember, még csak azt sem gondolom, hogy Fidesz bérenc lenne. Viszont érezhető, hogy van benne egy nagyfokú sértettség az ellenzék iránt, ami miatt hajlamos elfogult lenni. Részben szerintem jogos a sértődöttsége, de ez túlságosan rányomja bélyegét a tevékenységére, megszólalásaira.
2/5 anonim válasza:
A Csintalan még él? Wow. Hátha van nem hiteles figura, akkor ő az.
3/5 anonim válasza:
Csintalannak kijár még egy verés.
4/5 anonim válasza:
Csintalan... kocsiból demokrata, demokratából komcsi.
Gerinctelen féreg!
Amúgy Schiffer András volt az utolsó normális ellenzéki politikus.... nem véletlenül menekült el abból a bagázsból.
Én Fideszesként voltam olyan fórumán/ előadásán, amít ő tartott... utána még beszélgettünk is. Ő maga mondta, hogy az akkori LMP t az ellenzék (!) kezdte kicsinálni mindenféle válogatott módszerrel.
Na találjátok ki, hogy ki volt ennek a szellemi atyja?
Jól tippeltek: Gyurcsány Ferenc.
5/5 anonim válasza:
Nem kedvelem Schiffert, de intellektuálisan bőven felette van a vén köpönyegforgató komcsi Csintalan Sanyónak és az abból "élő" Puzsér Robertónak, hogy okoskodik arrogáns, pökhendi módon és pofázza a nagy semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!