Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak "kötelességük" más nőket is bámulni?
Szia!
Az én párom is ugyan ezt csinálja.Meg az összes pasi.Csak van aki szóvá is teszi hogy milyen jó nőt lát van aki csak fél szemmel leskelődik.De nem hiszem hogy ettől hajlamos lenne a megcsalásra.
Igen, a pasik megnézik mindig mindenhol a csajokat, de ez még nem bűn. Szoktam mondani hűséget fogadunk, vakságot nem. Egy kedves barátom is azt mondta "a szépet meg kell nézni és meg kell dícsérni" egyetértek vele, de persze mindennek megvan a módja.
Én 8 hetes kismama vagyok életem párjától, és merem állítasni soha nem csalna meg-és ilyen oltári kevés van!!! De ő is ha lát egy bögyös macát a tévében, kiesik egy "ejha " a száján:-) Ez nem bűn. De ha olyanokat mond, hogy megdugná meg lefeküdne vele, az már szerintem is egy másik kategória. VAgy tényleg vágj vissza és dícsérd a pasikat, meglátod mit szól.Neked bizti nem lehet:-) ez olyan pasi kiváltság:-)
Beszéljétek meg, hogy meddig vicces és mikor már nem.
Nos,az én Kedvesem nem tesz ilyen megjegyzéseket, maximum olyanokat, "H már megint bámul téged az a faszi!"Én még nem vettem észre,h megbámulna más csajokat.Persze ha valaki valamiért feltűnik neki azt megjegyzi,de sosam úgy,h "Nézd milyen jó segge van!".
Vannak szingli barátnőid?Szoktatok csak úgy csajos estéket tartani?Mi ilyenkor mindig szemrevételezzük az esti felhozatalt.
Nos,ha igen,akkor már érted,h mit érez.Észreveszi,h szembe jön egy jó csaj,de aztán nyugtázta,h lehet,h jó,de ott vagy neki te,és hidd el,a csini külső múlandó.Ha szeret nem teszi meg,csak ugarat.Ha zavar mondd meg neki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!